La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: La Liga - liga hiszpanska
Agent dementuje
15-20 mln za trenera to Real na pewno nie zapłaci.
Oby nie skończyło się na Raulu
Oby nie skończyło się na Raulu
Fabrizio podaje, że Szczęsny przedłuży kontrakt o rok, confirmed
A kontuzjowany Lewus nie pogra przez 2/3 tygodnie
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
cama się ofc znowu połamał 3 miechy xd
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
genocidegeneral
Real Madryt jest zszokowany tym, co wydarzyło się podczas konferencji prasowej arbitrów przed finałem Pucharu Króla. Jak ustaliła Cadena COPE, klub oczekuje, że Hiszpańska Federacja Piłkarska podejmie jakieś działania i wycofa z meczu De Burgosa Bengoetxeę, ponieważ uważa, że nie jest on gotowy do prowadzenia spotkania po tym, jak rozpłakał się w trakcie wystąpienia.
Łzy baskijskiego sędziego obiegły cały świat, podobnie jak jego słowa i wypowiedzi Gonzáleza Fuertesa, który będzie wspierać go na VAR-ze, dotyczące materiałów wideo przygotowanych przez RMTV. Ostatni z nich, poświęcony właśnie arbitrowi finału Pucharu Króla, przypomina jego błędy na niekorzyść Królewskich i zwraca uwagę, że mimo statusu sędziego międzynarodowego nigdy nie prowadził meczu Ligi Mistrzów ani żadnych rozgrywek FIFA, ale za to trzykrotnie sędziował finały między Realem Madryt a Barceloną.
„W Realu Madryt panuje absolutne oburzenie po obejrzeniu i wysłuchaniu konferencji prasowej De Burgosa Bengoetxei, który ma być sędzią głównym finału Pucharu Króla, oraz Gonzáleza Fuertesa, który będzie odpowiadać za VAR. W rzeczywistości Królewscy oczekują, że Hiszpańska Federacja Piłkarska podejmie decyzję o odsunięciu całego zespołu sędziowskiego od finału przeciwko Barcelonie”, poinformował natomiast José Luis Sánchez w programie Jugones.
„Obecna reakcja Hiszpańskiej Federacji Piłkarskiej jest taka, że czekają, aż to Real Madryt oficjalnie wystąpi z takim żądaniem – i dopiero wtedy udzielą odpowiedzi. Powtarzamy: czekają, aż Real Madryt sam zwróci się z tą prośbą, i wtedy podejmą decyzję. Chcą, żeby to wyszło od klubu”, przekazał zaś Julio Suárez w programie Jugones.
niesamowity cyrk
Nie no, to jest niepoważne. 
mam nadzieję że federacja wbije chuja w te ich żądania
Mój Klub, jedyny który realnie walczy o zmiany w zgniłym systemie (jeden z klubów w lidze przez 17 lat opłacał wiceszefa sędziów). Reszta oczywiście przeciw Realowi, bo najłatwiej uderzać w największych. No chyba, że akurat jeden z parodystow coś odpierdolił przeciwko komuś, to nagle zmienia się narracja i uderzenie w sędziów 
Co się tam spłakał
i dobrze floro jazda z nimi jedni przez 18 lat mogą płacić wiceprezesowi i nic im za to nie robią. Oby nie wymienili sędziów i Elo powrót do madrytu
-
genocidegeneral
Mnie to bawi, że jeśli Real faktycznie oleje ten mecz, to Barca i tak będzie musiała rozegrać finał z wyeliminowanym przez Królewskich RSSS XD
Dodano po 12 minutach 1 sekundzie:

Dodano po 13 minutach 36 sekundach:
https://www.realmadrid.com/es-ES/notici ... 25-04-2025
tl;dr zagrają
Dodano po 12 minutach 1 sekundzie:
Dodano po 13 minutach 36 sekundach:
https://www.realmadrid.com/es-ES/notici ... 25-04-2025
tl;dr zagrają
-
genocidegeneral
ale jak było bo nie działa
Kanał sportowy wrzucił info, że Hiszpanie szybko skontaktowali się z Marciniakiem żeby ich uratował i posedziowal, ale ten odmówił, dalej to wisi, nie wiem czemu się tu nie wyświetliło
https://kanalsportowy.pl/pilka-nozna/sz ... l-clasico/
https://kanalsportowy.pl/pilka-nozna/sz ... l-clasico/
real madryt najbardziej prześladowany klub sportowy na świecie, bidoki najpierw spisek okradł ich viniego ze złotej piłki, teraz sędziowie nie chcą pomagać a wszystko przez spisek tych cholernych Katalończyków ajajajaj
ale dzisiaj w pizde dostaną, stawiajcie domy na FCB
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ale dzisiaj w pizde dostaną, stawiajcie domy na FCB
Spoiler
chociaz już wiadomo ze biali przegrają przez sędziów
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Btw sędzia z varu w tym sezonie prowadził 4 mecze na varze i po sezonie emerytura
tak się to robi w tej Hiszpanii
Cadena Ser podaje, że Rudigerowi w związku z wczorajszym zachowaniem może grozić od czterech do dwunastu meczy zawieszenia.
I fabrizo podaje że Carlo doszedł już doszedł do porozumienia z Brazylia.
Dla mnie szkoda bo go znowu w tym sezonie jak i poprzednim Perez z zarządem wyruchał, odszedł nacho kroos I joselu to ten dostał mbappe w zamian XD. carvajal I militao acl na początku sezonu co na to real radź se sam XD że touchameni musiał grać na środku teraz rudiger dostanie 12 meczy bana i Elo asensio jedyny stoper na prawej stronie vasquez a na lewej fran u weź tu graj tak cały sezon
Z drugiej strony trzymanie cały sezon jak zjeba rodrygo w pierwszym mimo że chuja gra to jego największy błąd, ale jak można ustawiać zespół jak się defensywy nie ma
top 3 trenerów Realu w historii i deal with it bo wygranie lm z takimi kontuzjami jak w tamtym sezonie to props na zawsze.
legendarny run benzemy, vini robiący 40g/a
Dla mnie szkoda bo go znowu w tym sezonie jak i poprzednim Perez z zarządem wyruchał, odszedł nacho kroos I joselu to ten dostał mbappe w zamian XD. carvajal I militao acl na początku sezonu co na to real radź se sam XD że touchameni musiał grać na środku teraz rudiger dostanie 12 meczy bana i Elo asensio jedyny stoper na prawej stronie vasquez a na lewej fran u weź tu graj tak cały sezon
Z drugiej strony trzymanie cały sezon jak zjeba rodrygo w pierwszym mimo że chuja gra to jego największy błąd, ale jak można ustawiać zespół jak się defensywy nie ma
top 3 trenerów Realu w historii i deal with it bo wygranie lm z takimi kontuzjami jak w tamtym sezonie to props na zawsze.
legendarny run benzemy, vini robiący 40g/a