Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Premier League - liga angielska
Czyli Liverpool oficjalnie, gratulacje @Kali @horrypaz @Bakan @trez i kto tam jeszcze
w angielskiej sie bilans bramkowy przypadkiem nie liczy? teoretycznie jeszcze szansa jest
ofc mówie tylko o teorii i ze oficjalnie chyba nie są
ofc mówie tylko o teorii i ze oficjalnie chyba nie są
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No ale +10 lepszy bilans, to tak samo jak Ipswich jeszcze niby nie spadło
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2025, 23:09 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
w takim razie Liverpool "oficjalnie" już mistrzem jest spokojnie od kilku kolejek, nic się nie zmieniło dzisiaj więc się dziwie skąd akurat teraz post
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No z takim że Arsenal wygrywając wszystko mógłby ich jeszcze wyprzedzić punktami a już nie może. Chyba że zakładamy że wygra mecze po 3-0 a Liverpool poprzegrywa po 0-4, ale bądźmy poważni.
W każdym razie niech będzie, że nie, dla fanów LFC lepiej że sobie w meczu to potwierdzą.
W każdym razie niech będzie, że nie, dla fanów LFC lepiej że sobie w meczu to potwierdzą.
dzięki dzięki ja już gotowy na niedziele

Spoiler

wypowiem sie po juz 100% zaklepaniu bo te zjeby jeszcze moga kazdy mecz przegrac
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
czy ktoś jest w stanie zatrzymać Kiwiora? chyba tylko koszulka reprezentacji Polski
Spoiler
Powrót Gabriela do zdrowia
e: Vardy odchodzi z Lester
e: Vardy odchodzi z Lester
Spoiler
smuteczek i szacun, prawdziwy oldboj, najwięcej bramek w PL po 30tsce mówi swoje.

Spoiler

zajebista historia Premier League została napisana z Vardym, wyboista droga na szczyt a finalnie super kariera, choć niestety zwieńczona spadkiem. jeden z moich ulubionych napadziorów ostatniej dekady
pojebane że salah skończy pewnie w top3 tej listy albo nawet top2
U mnie tak jak u @2do5 Vardy zawsze w serduszku, piękny duet z Mahrezem, dużo zajebistych goli, akurat v Chelsea jakoś bardzo nie szalał więc wszystko się zgadzało, goat
- Korben Dallas
Piękna historia piłkarska, a gol z Liverpoolem na zawsze w pamięci
Anybody else want to negotiate?
Liverpool (H)
(Newcastle (A)
Man United (H)
Nottingham (A)
Ile jest w stanie zdobyć tu punktów tak grająca Chelsea jak ostatnio? Imo ze dwa co na pewno nie da miejsca w top5 co mam nadzieję, że pogrąży włoskiego minimalistę, który widzi same pozytywy we wszystkim i podaje przy tym jakieś absurdalne argumenty jak jego łysy brat Ten Haag. Nawet ta Liga Konferencji nie powinna go uratować, a i tutaj mam wątpliwości, bo ile Djurgarden nawet z tą formą jest do jebnięcia tak finał z Betisem byłby bardzo ciężką przeprawą (chyba że wejdą przegrywy z Fiorentiny to wtedy spoko). Niebywale jak ich Maresca zajechał, bo można mieć pretensje do piłkarzy, ale jak tak wielu z nich zjechało z formą no to to jest błąd systemowy i mam nadzieję, że działacze to widzą i nie będą ryzykować kolejnego sezonu z tym stypiarzem i najpóźniej latem się go pozbędą.
(Newcastle (A)
Man United (H)
Nottingham (A)
Ile jest w stanie zdobyć tu punktów tak grająca Chelsea jak ostatnio? Imo ze dwa co na pewno nie da miejsca w top5 co mam nadzieję, że pogrąży włoskiego minimalistę, który widzi same pozytywy we wszystkim i podaje przy tym jakieś absurdalne argumenty jak jego łysy brat Ten Haag. Nawet ta Liga Konferencji nie powinna go uratować, a i tutaj mam wątpliwości, bo ile Djurgarden nawet z tą formą jest do jebnięcia tak finał z Betisem byłby bardzo ciężką przeprawą (chyba że wejdą przegrywy z Fiorentiny to wtedy spoko). Niebywale jak ich Maresca zajechał, bo można mieć pretensje do piłkarzy, ale jak tak wielu z nich zjechało z formą no to to jest błąd systemowy i mam nadzieję, że działacze to widzą i nie będą ryzykować kolejnego sezonu z tym stypiarzem i najpóźniej latem się go pozbędą.
- scam_sakawa
Ja też typuję 2 pkt w tych 4 meczach, LM nie będzie w tym sezonie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
No będzie ciężko z taką formą. Mam wrażenie, że ostatnio tylko Caicedo i Cucurella dojeżdzają.
Co do Mareski to cóż. Mentalność z Championship i tyle.
Co do Mareski to cóż. Mentalność z Championship i tyle.
Według Maresci druga połowa była taka chujowa ponieważ grali przy 20 stopniach i się piłkarze zmęczyli xd
- ConeyIsland