MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
ale chujowe walki wczoraj były, najciekawsza to chyba walka babek bannon - tomar
No slabiutka gala to prawda, szkoda Janka, bardzo bliska walka ale na żywo punktowalem też dla Ulberga, brakło trochę aktywności i ryzyka 
- checollada
mi też jest trochę szkoda Janka. ostatnie 3 walki, wszystkie na styku, ale brakuje czegoś. ta historia mogła się potoczyć zupełnie inaczej. ale nie jest źle, swoje w UFC zrobił, 42 lata, odchodzi pomału, w ładnym stylu. pokazując, że jeszcze z każdym może dać wyrównany pojedynek
też dołączam się do jebania tej gali tak ogólnie, zasnąłem na niej mimo europejskiej godziny
też dołączam się do jebania tej gali tak ogólnie, zasnąłem na niej mimo europejskiej godziny
a mi nie szkoda, a wręcz przeciwnie wkurwia mnie ta asekuracyjność Janka z ostatnich 3/4 lat, on wchodząc do ringu bardziej skupia się na tym, by nie zawalić, niż by faktycznie coś wykreować. rozumiem, że przy takim taktyce, mniej ryzykuje zdrowiem i keszuje fajne sumki z kontraktów ale traci na tym casualfan jak ja heh który chcę zobaczyć knockouty
1 minutowe walki stójkowe w rękawicach od MMA, jeszcze bez ringu tylko z ludźmi stojącymi w kółeczko
Dana zamiast coś takiego ogarnąć to promuje te power slapy dla cweli
Spoiler
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2025, 20:19 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.
power slapy najgorsze ale bardzo amerykańskie, szybka dawka dopaminy dla widza niczym hazardzista na rulecie, a w krótkiej przerwie jakieś pierdolenie o niczym, przy tym wydaje się być łatwiejsze do ogarniecia biznesowo niż to wyżej niestety
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2025, 14:21 przez Prez, łącznie zmieniany 2 razy.
już za chwileczkę już za momencik title shot kuhhwa i cant sie doczekać
nie ważne kto ważne że split decision po walce dla koneserów
Wrzosek vs de Fries w czerwcu na KSW, imo kurwa za szybko dla Pana Arka, ale chuj.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- checollada
jeszcze została chwila na poćwiczenie obrony przed obaleniami
lubie w chuj Wrzoska jako zawodnika ale chyba musiałby go kopnąc w głowe od razu w pierwszej rundzie zeby cos z tego bylo, inaczej go gruby zajedzie w parterze
1.58 imo promocja
lubie w chuj Wrzoska jako zawodnika ale chyba musiałby go kopnąc w głowe od razu w pierwszej rundzie zeby cos z tego bylo, inaczej go gruby zajedzie w parterze
Spoiler
wiadomo że Wrzosek hypetrain, początkowo na Khabiba z Conorem kursy były w okolicach 1.60, później spadły do 1.30 chyba, jak ludzie zaczęli stawiać, co prawda Arek nie jest bez argumentów z tymi długimi przeszczepami do zajebania w łeb, ale szanse małe, więc raczej promocja
albo ktoś ma info że de fries jakieś problemy zdrowotne lub olewa przygotowania
wgl ominęło mnie że darren till od 3 lat nie bije się w ufc, a zamiast tego w freakach z uk
Będzie miał ktoś linka niech rzuci bo w robocie jestem i chujnia z obejrzeniem jak biały czlowiek
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia