ziomutek ale malolat to wogole inny swiat niz chadziak reprezentuje. malolat od malego w centrum zamieszania, braciak raper topka w kraju on w jego cieniu, troche rapuje troche nie wie co sie kreci bo jest mlodszy w huj glupszy i zachlysniety tym calym hiphopowym splendorem szybkim zyciem i wyjebanym zyciem w hiphopowo klubowej elicie i gonienie tematu zeby miec na ruchy na szmaty i na balet i zycie w takich hiphopowych salonach. najlepsze lata dla hiphopu w stolicy gdzie sie w huj dzialo malolat mial bedac malolatem i wchodzac w doroslosc i to tak jak typy jada na studia i kurwa wielkie miasto dupeczki wodeczka kurwa melanzyki wiecie ocb plus on byl na miejscu osiedlowa gwiazda i jeszcze latal z tematem. a chada to niby prekursor hiphaope ale ciezkie zycie w ciaglym stresie i komplikacje przez zle wybory do tego spalone mosty 0 kontaktu z rodzina zero wsparcia od kogokolwiek bo sobie wjebal taki lot na dynke ze huj on nie potrzebuje pomocy i jest one man army jak doniz jwp i mocno cpunski klimat napedzany feta stresem przepalany smierdzacym szlugiem i bycie kurwa zanurzonym w brud ulic i ostra samotnosc.KillerCroc pisze: ↑27 paź 2019, 17:26W Pogoni Za Lepszej Jakości Życiem, mam nadzieję że rozwiałem wszelkie wątpliwości.
dla mnie to kurwa dwa swiaty chlopaczek malolacik co wydaje mu sie ze jest kumaty i ze zlapal boga za nogi i ze jest kurwa git ale w sumie to braciak pomoze wypromuje ma gdzie wrocic do matuli pomieszkac i odchorowac kaca i zjesc rosolek w niedziele a kurwa uliczny chada wariat samotny bandzior spod ciemnej gwiazdy ktory robi co musi by wogole przezyc kolejny dzien bo nie ma gdzie wrocic i zyje grubo nawet kurwa grubiej niz niejeden raper bo on kurwa cos tam rrx niby cos tam z pihem w 2003 ale solo plyte wrzuca dopiero 2009 jak wyskakuje z puchy a lata kurwa przy gronie raperskim na grubo i sa akcje typu nacpany kokaina z pihem, albo rozpierdala bmw najebany z peja, albo bierze malolata mesa pod skrzydlo i mu pokazuje kurwa jak sie bawia dorosli ludzie i wrzuca potem kurwa fotki 2005 rok na jakims girlu z bandziorami napuchnietymi sterydami co trzymaja klamki https://www.facebook.com/tomasz.chada/p ... =3&theater https://www.facebook.com/tomasz.chada/p ... =3&theater jezeli malolat i chada sie trudnili tym samym w kwestiach dilerskich to chada i tak jest w huj wiekszym kotem i niech mu ziemia lekka bedzie