Rudzki jest po prostu nieciekawym lamusem, który na szczęście się przyczepił do premier league, bo kiedyś pracował na londyńskim zmywaku, a niestety popularny Kowal bełkocze głównie po polsku
mql pisze: ↑21 kwie 2025, 23:43
Rudzki jest po prostu nieciekawym lamusem, który na szczęście się przyczepił do premier league, bo kiedyś pracował na londyńskim zmywaku, a niestety popularny Kowal bełkocze głównie po polsku
przeczytałem nudna pierdoła i poszło z automatu
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
ten Wiesiek w garniturze, który ostatnio był w lidze minus, napisał tekst o Widzewie a w nim zwrot często gęsto XDD no ludzie kochani trzymajcie jakiś poziom do chuja
Wydaje mi się, że zaliczył wyraźny progres, jesli chodzi o komentowanie meczów. To że dalej trzymaja Kosowskiego od wielu lat jako eksperta, każe mi powątpiewać, ze chodzi o głos i prezencję.
banger pisze: ↑24 kwie 2025, 16:44
Wydaje mi się, że zaliczył wyraźny progres, jesli chodzi o komentowanie meczów. To że dalej trzymaja Kosowskiego od wielu lat jako eksperta, każe mi powątpiewać, ze chodzi o głos i prezencję.
nie mówiąc o Nahornym, jezu jaki on jest tragiczny przy ekstraklasie
Ogólnie Canal strasznie zjechał w dół jeśli chodzi o poziom ekipy robiącej mecze. Kiedyś Pełka, Twarowski w prime, Wolski, Rosłoń któremu się jeszcze chciało, dzisiaj Żyry, Baszczyńskie, Nahorne, Kosowskie i inne marniaki, które obrzydzają oglądanie. To już jest prawie poziom wesołej ekipy z Polsatu, tylko że tamci chociaż nie udają aż takich wielkich profesjonalistów.
Roki-komentator średniawa, nieudany eksperyment, ale Roki-ekspert to niekwestionowany numer 1, jeśli chodzi o ESA i pozbycie się go nie wygląda najlepiej