Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
-
genocidegeneral
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
TLOU przesunięte na wiosnę https://blog.us.playstation.com/2019/10 ... IYUp2uDmxk
Co za KURWY 
I tak będzie pewnie 30gb aktualizacji w dzień premiery
I tak będzie pewnie 30gb aktualizacji w dzień premiery
^ kogo to chuj obchodzi?
Jak zapowiedzieć najchujowszą subskrybcję i dać się wyruchać, bo nie wykupiło się wcześniej domeny w wykonaniu Bethesdy:
https://falloutfirst.com/
https://falloutfirst.com/
Czy ktoś grał w Disco Elysium i może mnie utwierdzić w przekonaniu, że wydanie na tę grę teraz 150 złotych to doskonała i rozsądna decyzja?
na Blizzconie podobno maja zapowiedziec nowy Overwatch i przede wszystkim nowe Diablo. Po ostatnich aferach z Blizzardem to moze byc ciezko o jakakolwiek aprobate, ale i tak wydaje mi sie, ze siedem lat to i tak zbyt krotki czas na nowa czesc
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Te wersje konsoli PlayStation 4 Pro sprzedawane po 1430zl w marketach to dobra opcja? Planuję jutro zakupić, bo Death Stranding zapowiada się kozacko, poza tym wydaje mi się, że teraz jest najlepszy czas na kupno czwórki, używane gry są tanie, a wybór też spory.
zaczekaj chociaż na czarny piątek ale biorąc pod uwagę że za ~13 msc wychodzi piątka to w najbliższych miesiącach ceny powinny polecieć
Myślisz, że na czarny piątek/święta cena wersji PRO spadnie poniżej 1400 zł?
- bloodyhell
ja bym odradzał kupno pro, ps5 na horyzoncie a slimka zupełnie Ci wystarczy - taką mam dewizę. a co do cen, atakowałbym albo black friday albo cyber monday, chociaz to drugie w Polsce jeszcze nie jest tak popularne i atrakcyjne jak na zachodzie
-
genocidegeneral
Walka klas zaostrza się w miarę postępów socjalizmu nawet po wojnie atomowej
https://www.gry-online.pl/newsroom/fall ... -i/z81ce96
- zemsta1kadluba
gry od Electronic Arts trafia na Steam, razem z EA Access. Dobra wiadomosc dla osob, ktore korzystaja z tureckich/argentynskich vpnow. Mozna wtedy ograc duzo gier za o wiele mniejsze pieniadze niz na polskim rynku. Ja zmienilem rynek z tureckiego na argentynski, platnosc giftcardami tureckimi
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Nioh i Outlast 2 w PlayStation Plus. Zajebioza
^ kogo to chuj obchodzi?
O miałem kupować nioha fart jak hujc
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
a ja kupiłem niedawno więc niefart w juhc
przynajmniej mam już za sobą rozczarowanie tym tytułem
przynajmniej mam już za sobą rozczarowanie tym tytułem
A czemu rozczarowanie? Serio taki trudny ze aż niegrywalny?
no nie jest łatwo, dużo szybsza walka niż w grach from softu i niewybaczająca błędów, jedna pomyłka i za sekundę nie żyjesz
ale też sam klimat/design taki sobie, a to chyba główna rzecz za jaką uwielbiam souly i bb
a najbardziej odrzuciła mnie od grania przerażająca ilość niepotrzebnego lootu wywalającego się z wrogów jak w jakimś klonie diablo
ale też sam klimat/design taki sobie, a to chyba główna rzecz za jaką uwielbiam souly i bb
a najbardziej odrzuciła mnie od grania przerażająca ilość niepotrzebnego lootu wywalającego się z wrogów jak w jakimś klonie diablo
Jedna za trudna, druga za straszna. Kolejny plus nie dla mnie. 
Mam pytanie co do konsol (Xbox One) - jezeli kupie na allegro to gwarancja i tak jest od microsoftu i moge oddac gdzie chce, czy musialbyc oddawac przez sklep, w ktorym kupilem? (Co sugerowaloby, ze lepiej kupic w jakiejs sieciowce)?