Rap Generation (program Prime Video)
Re: Rap Generation (program Prime Video)
Wchodzę do tematu z ciekawości, widzę program wygrał kawał chłopa a nie laluś. Pierwsza myśl - może Biggie, może Pun, nawet Rick Ross.
A ten śpiewa cienkim głosem o emotinkonkach. Króliczych uszu i makijażu brakuje do pełni wizerunku. Albo ghibli klipu.
Za stary jestem na to …
A ten śpiewa cienkim głosem o emotinkonkach. Króliczych uszu i makijażu brakuje do pełni wizerunku. Albo ghibli klipu.
Za stary jestem na to …
- marmolad_k2
Bez kitu, taką samą myśl miałem.
Ej no kurwa, on faktycznie to "zarapował". Co jest kurwa z tą muzyką?
Przecież dalej nawija, że jak dotkniesz jego rodziny to wypłaci uppercuty.
Czyli że jego możesz obrażać, ale jak zaczniesz z jego rodzina to go wkurwisz. Ja bym się nie czepiał tych linijek.
Czyli że jego możesz obrażać, ale jak zaczniesz z jego rodzina to go wkurwisz. Ja bym się nie czepiał tych linijek.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Typ nawija że możesz mu napluć na pysk chuj z tym co dalej XD
Popi.jaku
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
UstawionE
- Eloquent33
Ten program to totalna porażka, jakieś tik tokowe wstawki atfu, ochyda
Destro w rozmowie z Eldo. No cóż, Eldoka robił co mógł, żeby cokolwiek wyciągnąć ze zwycięzcy Rap Generation. Wyrobi się pewnie, ale widać, że chłop póki co oswaja się z tym wszystkim.

Nie chciało mi się oglądać, ale to co słyszałem w ogóle mnie nie zachwyciło?
Serio dzieciaki teraz lubią taki rap?
Ci raperzy po prostu byli uroczy jak dzieci z marzeniami, ale według mnie tam nie ma żadnej wartości artysztycznej.
Serio dzieciaki teraz lubią taki rap?
Ci raperzy po prostu byli uroczy jak dzieci z marzeniami, ale według mnie tam nie ma żadnej wartości artysztycznej.
- yungXpaproch
hahaha lygrys na faktach zamknal temat trzema zdaniami. zupelnie sie zgadzam
Widziałem wykonania piosenek i to jest poziom od przedszkola do opola, zdecydowanie za wcześnie by iść w karierę rapową, bo jedyne co ich interesuje to bycie gwiazdą, a nie co chcą osiągnąć artystycznie.
Propsy dla Malika za konkrety i dla reszty, że potraktowali te dzieci ulgowo.
Propsy dla Malika za konkrety i dla reszty, że potraktowali te dzieci ulgowo.
zgadzam się, no i +1 za nieoglądanie bo szkoda czasu, youtubek wystarczy by sprawdzić tego poziom
lygrys masakruje młode gwiazdy rapu ZOBACZ JAK
w pełni się zgadzam, ale też nie oglądałem całości a pojedyncze urywki, które nic a nic mnie nie zachęciły do obejrzenia całości
w pełni się zgadzam, ale też nie oglądałem całości a pojedyncze urywki, które nic a nic mnie nie zachęciły do obejrzenia całości
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Dużo wskazuje, że wygrał program Netflixa.
1.Szef rapstacji mówi, że dostał ofertę aby zaprosić od agenta zwycięzcę programu rapowego w tym odcinku. został właśnie ogłoszony. Tam bardzo często są bardzo znani twórcy, a niedawny jego klip ma raptem 5 tysięcy na YT, więc bardzo dziwny i podejrzany ruch rapstacji.
2. Bedoes i Sokół zaczęli go niedawno obserwować na Instagramie, a często oni obserwują w takiej sytuacji zwycięzcę lub ścisłych finalistów programu, bo wiedzą że będą znani.
Spoiler
Po prostu Kajtek
1.Szef rapstacji mówi, że dostał ofertę aby zaprosić od agenta zwycięzcę programu rapowego w tym odcinku.
Spoiler
Po prostu Kajtek
2. Bedoes i Sokół zaczęli go niedawno obserwować na Instagramie, a często oni obserwują w takiej sytuacji zwycięzcę lub ścisłych finalistów programu, bo wiedzą że będą znani.
- marmolad_k2
To Netlix takich znanych raperów jak Kajtek brał?
Tak. Czy ja wiem czy bardzo znany. On na spotify ma nabite tylko dzieki Hotelu Mafija, wiec te jego liczby 200 k na spotify to wydmuszka. Ostatnio puscił klipa to przez miesiąc zrobiło tylko 5 k. Na zwiastunie jest on oraz miedzy innymi bedzie tam Xeiden i Kara, które są juz rozpoznawalne w niektórych kregach. Będzie,tez Najda, która niedawno trochę wyszła bardziej z podziemia.
@Gedzu a nie wiesz może czy Fukaj albo ktoś inny z żelków z meja wziął udział?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
@oldschool
Jako oceniajacy- Oki, Kubi Producent, Sokół, Dziarma, Bedoes, Asster, Otsochodzi co widać na zwiastunie.
Jako oceniajacy- Oki, Kubi Producent, Sokół, Dziarma, Bedoes, Asster, Otsochodzi co widać na zwiastunie.