Belmondo
- krzysztofkoziol
Re: Belmondo
Jak tam Tytus się sprawuje? Proszę o raport z osiedlaAl_Cisneros pisze: ↑07 kwie 2025, 20:59 Witam
to moj pierwszy post tutaj ...
ogólnie to mieszkam w sąsiedztwie w którym znajduje się spawn belmondo.
rozmawiałęm z 80 letnia sasiadka jak pewien "naćpany degenerat" zostawia wbity nóż w drzwiach wejsciowych albo pali sobie szlugi na schodach i mowi jak to ta kamienica bedzie jego.
a tak to czasem go widac pod domem o 6 rano jak pociaga nosem i próbuje znalesc ludzi ktorzy go obserwuja.
Jajk bede mial wiecej informacji o obiekcie w jego naturalnym srodowisku to dam znac
pozdrawiam
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
-
dziejaszek
Jak lubisz fikcję literacką...
- marmolad_k2
Nowy live wleciał:
- krzysztofkoziol
belmondo z kolegą na balkonie
I NIE ZMIENIA SIĘ NIC
I NIE ZMIENIA SIĘ NIC
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
A to nie jest tak jak z Kanye, że on wariuje kiedy mu trzeba się przypomnieć bo liczby dołują? Nie obrażając nikogo - dla nieświadomch "hustle" w slangu oznacza kantować / oszukiwać.
Cpunowi się uroilo że ludzie którzy idą do pracy rano idą po niego i na balkonie wyczajal potencjalnych zabójców XD albo tej lasce kazał zasłony ściągnąć bo ktoś na mieszkaniu jest na sto procent i zasadzka na niego.
Ten gość jest zerem, dnem społecznym.
Ten gość jest zerem, dnem społecznym.
Za tymi akcjami Belmondo nic nie idzie, wręcz nie wiem co to za hustle.
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
jeśli ten hustle polega na rezaniu sobie łba jakimś chujostwem i pierdoleniu o waleniu konia pod transy i pruciu się do ludzi z balkonu to dość chujowo
nie jest mi go jakoś wielce szkoda, ale tych kurwów gimbusów co mu piszą jakieś wkręty o snajperach i innych chujstwach z chęcią bym dojebał (nawet jeśli on tego nie przeczyta)
ten kolega z live'a na plus ogólnie
nie jest mi go jakoś wielce szkoda, ale tych kurwów gimbusów co mu piszą jakieś wkręty o snajperach i innych chujstwach z chęcią bym dojebał (nawet jeśli on tego nie przeczyta)
- FruitOffTheWall
belmondziak ere hustlera to już dawno skończył, największym wygrywem był na scibie jak dla mnie tam był najbardziej hustlerski. Teraz jest era hyper-truskula, który walczy z samym sobą. Zauważyłem że nawet u swoich nowych fanów którzy wpierdalali pswis na rolki insta również zmieniła sie ta czopka. Z wzbudzania politowania OOO BIEDNY TYTUS ODPALA LAJW, przeistoczył się w HEHE BELMONDO SIE NAĆPAŁ PACZ MA LAJW
mi to sie wydaje że on hau wydał ze sto lat temu, a chłop zaraz bedzie grał jak punkowe kapele z jednym materiałem dziesięć lat xD
mi to sie wydaje że on hau wydał ze sto lat temu, a chłop zaraz bedzie grał jak punkowe kapele z jednym materiałem dziesięć lat xD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- krzysztofkoziol
też co się dziwić że tak narracja społeczna się zmieniła xD, chłop dopóki nie upadnie całkowicie nie skuma że coś by się przydało ze sobą zrobić
anioł antaresa twoja stara nie rozumie
e no z tymi snajperami to zajebiste, szkoda że nie widzialemrodolfov pisze: ↑16 kwie 2025, 13:26 jeśli ten hustle polega na rezaniu sobie łba jakimś chujostwem i pierdoleniu o waleniu konia pod transy i pruciu się do ludzi z balkonu to dość chujowo
dziwki basen i machanie kutasem
-
spokojnyoddech
Tytus znowu jakieś nocne odpały, nie wiem czy coś ciekawego mówi, nie mam jak z dźwiękiem odpalić
Dodano po 4 minutach 11 sekundach:
jakaś dziewczyna leży pod balkonem, gruba czopka
Dodano po 4 minutach 11 sekundach:
jakaś dziewczyna leży pod balkonem, gruba czopka
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Ciekawe czy jest jeszcze powrót dla niego z tamtego świata. Nie wyobrażam sobie żeby on kiedyś funkcjonował jak normalny człowiek po tylu wizytach w nibylandii
Popi.jaku
jeżeli to nie jest jego jakaś znajoma z którą ćpał tylko losowa typiara, to nic dziwnego że widzac to w trzeci dzień pierwszej doby mozna takiego pierdolca dostac
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
nescafeklasyg
Dużo musi mieć ten hustler na sumieniu że zawsze wjeżdża ta sama psychoza o zasadzkach i obserwowaniu