Puchar Polski
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Puchar Polski
@Aquila nawet nie patrząc tak górnolotnie to stać obok castingu na lektora u Proroka to musi być ciekawe doświadczenie.
Malinowy kminiliscie już nad nowym powiększonym skrótem ?^^
Malinowy kminiliscie już nad nowym powiększonym skrótem ?^^
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Przez gardło by mi to nie przeszło 
A tak na poważnie - nie było ani razu pozdrowień dla wrwe na meczach
A tak na poważnie - nie było ani razu pozdrowień dla wrwe na meczach
MalinowyJogurt 2
Wiśle przechodziło w kwietniu jebanie matek konkretnych ludzi z ksywy a w czerwcu stykać się tym i owym więc uważaj tam Mordziaty 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
To nie ogarniam o co ludzie się prują że biletów nie mogą kupić
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
@Groszek O to, że nie mogą kupić na neutralne sektory poprzez portal łączy nas piłka.
My mamy 15 tysięcy (Haditaghi wywalczył 2 tysiące na prostej dla nas), Legia ma 13 tysięcy z tego co czytałem. I u nas i u nich wszystko idzie przez karnetowiczów i stowarzyszenie, zwykłemu kibicowi bez znajomości na osiedlach ciężko będzie dostać bilet i takie osoby polują na łączy nas piłka po pare godzin i nie mogą nic trafić.
Rok temu też był cyrki, ale było to lepiej zorganizowane pod tym względem, że sprzedaż klubowa nastąpiła przed sprzedażą przez PZPN
My mamy 15 tysięcy (Haditaghi wywalczył 2 tysiące na prostej dla nas), Legia ma 13 tysięcy z tego co czytałem. I u nas i u nich wszystko idzie przez karnetowiczów i stowarzyszenie, zwykłemu kibicowi bez znajomości na osiedlach ciężko będzie dostać bilet i takie osoby polują na łączy nas piłka po pare godzin i nie mogą nic trafić.
Rok temu też był cyrki, ale było to lepiej zorganizowane pod tym względem, że sprzedaż klubowa nastąpiła przed sprzedażą przez PZPN
MalinowyJogurt 2
-
Bisclavret
No dobra a jak w końcu u was z tym habibim, bo coś czytałem że jakieś cyrki robi z biletami, ale nie wgłębiałem się, normalnie jedziecie czy jeszcze są jakieś przepychanki?
No ja wiem tylko ja mam w piździe neutralnych to jest finał i powinny oba zespoły podzielić się po pół i jak nie sprzedadzą tydzień przed to oddać resztę i Elo
no to neistety ma szansę powodzenia może w jakimś równoległym uniwersum, gdzie nie ma sponsorów, krewnych, znajomych i baronów potrzebujących uglaskania
No tak powinno być @Groszek ale jebać pzpn wiadomo
@Bisclavret jedziemy normalnie, ale jeszcze dymy stowarzyszenie vs habibi będą
W ogóle do tej neutralnej sprzedaży to nie wiem ile biletów trafiło, skoro prawie 30 tysięcy poszło na Pogoń i Legie, dodaj do tego bufory, bilety dla sponsorow, bilety dla związków piłkarskich, dla vipów, influencerów i znajomych
@Bisclavret jedziemy normalnie, ale jeszcze dymy stowarzyszenie vs habibi będą
W ogóle do tej neutralnej sprzedaży to nie wiem ile biletów trafiło, skoro prawie 30 tysięcy poszło na Pogoń i Legie, dodaj do tego bufory, bilety dla sponsorow, bilety dla związków piłkarskich, dla vipów, influencerów i znajomych
MalinowyJogurt 2
Nieno ja ogarniam że PZPN musi sobie zabrać te kilka tysiecy ale reszta po równo na zespoły i Elo
przed chwilą przerabialiśmy to na Legii w kontekście Chelsea, dla mnie zero zdziwienia
trójkąt bermudzki wola mokotów
Pzpn to akurat zawsze ma "problemy techniczne" i jakieś niedojebane błędy na stronie, z tego co pamiętam to kiedyś na sztywno przy rejestracji zczytywalo date urodzenia z peselu i osoby urodzone po 2000 mialy problem, teraz np. nie da się zarejestrować w systemie biletowym osoby bez polskiego obywatelstwa bo nie dziala formularz z załączaniem skanu dokumentu ale mają wyjebane
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2025, 12:58 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
albo bilety internetowo zakupione musiały i tak zostać doręczone inpostem, bo - zupełnym przypadkiem - inpost był sponsorem kadry
A to nie działa wlasnie w tym przypadku forma sponsoringu częściowo w formie barterowej? Bo w sumie beka byłoby gdyby dostarczał to jakiś dhl
wysyłka biletu inpostem 20zł dodatkowo
zrezygnowali z wysyłania biletów w formacie pdf tylko po to żeby nabić kabzę Brzosce
zrezygnowali z wysyłania biletów w formacie pdf tylko po to żeby nabić kabzę Brzosce
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Kapustka, Gual i Wszołek kontuzjowani, a tu za trzy tygodnie najważniejszy mecz 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Nie ma ktos biletu na finał odsprzedać?