Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Ciekawe czy przy tych wolnych nie był jednak trochę źle ustawiony mur/kurtuła. Nie mówię, że strzały nie były genialne, ale jakoś mam wrazenie, ze za latwo to poszlo xd
no Thierry w rozmowie z Ricem rozkminiał dlaczego przy pierwszej bramce Courtois nie dał pięciu ludzi do muru i chyba miał rację Francuz, z drugiej strony tam bardziej oczywistym gościem do strzału czy nawet wrzucenia piłki był Bukayo, a tego co się finalnie stało nikt nie przypuszczał, zresztą kurwa ostatnia bramka Arsenalu bezpośrednio z rzutu wolnego nie licząc wczorajszego występu to 2021 rok xD
drugi wolny perfekcyjny, pytanie tylko czy mógł być minimalnie lepiej ustawiony Belg, ale to i tak by nic nie dało, nie dałoby nic
drugi wolny perfekcyjny, pytanie tylko czy mógł być minimalnie lepiej ustawiony Belg, ale to i tak by nic nie dało, nie dałoby nic
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Przecież przy obu miał chuja do gadania przy trzecim w sumie też, chuj już w tego viniego ale mbappe to miał byc taki napadzior a typ potrzebuje 3 setki żeby gola strzelić 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
Bisclavret
Szkoda że Frattesi zdjął ten biały podkoszulek, widać że wystarczająco nie przyłożył się do czytania scenariusza
jak tam @wujot dalej wierzysz w 1X? bo ja myślę że luźno trójkę czelsi dziś wrzuci
nic na potem
na luzie byku
- bialyjelen
5 Polaków w półfinale LM, tego jeszcze nie grali
- rozklad_gaussa
elegancko kubus
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
-
Bisclavret
Taka ciekawostka - w półfinałach LM są kluby z 4 różnych krajów, ostatni raz było tak w sezonie 17/18 a jeszcze wcześniej dopiero w 09/10.
jeszcze z ciekawostek - antonio rudiger największą kurwą w dzisiejszej piłce jest, chyba zgoda?
- ebismolarek
-
genocidegeneral
se możecie pogadać i tyle wasze, ile macie lig mistrzuw?

Spoiler

"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- scam_sakawa
Jakie znaczenie mają historyczne osiągnięcia? Najlepszą drużyną jest drużyna obecnie najlepsza. Manchester United też ma trofea, lepsi są od Arsenalu z tego powodu obecnie?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
genocidegeneral
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
czyli tik tok rage bait działa również na ślizgawce
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
-
genocidegeneral
wiesz jak jest, wiadomo kiedy głupi żartuje?
Też ciekawe, że są to drużyny z miejsc 2-4 z tej fazy ligowej, a zatem zero przypadku. Jedynie Liverpool się wyłamał i przegrał na te karne z PSG, a tak to by było przełożenie 100%Bisclavret pisze: ↑17 kwie 2025, 11:11 Taka ciekawostka - w półfinałach LM są kluby z 4 różnych krajów, ostatni raz było tak w sezonie 17/18 a jeszcze wcześniej dopiero w 09/10.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Jak ManU albo Tottki wygrają ligę Europy to wtedy sześć angielskich w champions league 25/26 czy to 5 miejsce z ligi odpada? Czy wygranie tego trofeum już nie daje przeskoku automatycznie do LM?
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.