*wpiełdala
Barto Katt/Soulpete - Do trzech razy sztuka (2025)
Re: Barto Katt/Soulpete - Do trzech razy sztuka (2025)
Obaj marnują te bity pjotera akurat
Zaden z nich nie marnuje bitow pjotera (ja nie podzielam nawet zachwytow nad jego bitami tak ogolnie rzecz biorac wiec bym powiedzial ze nie ma zbytnio czego marnowac ale jestem muzycznie tolerancyjny i fajnie ze sa tez osoby ktorym sie bardzo podobaja)
Spk nawet, jako calosc nawet przyjemnie sie slucha, chyba nawet lepiek niz ich poprzednie projekty, ale nwm czy bede wracal do calosci czy tylko sobie zapisze kawalek remontada i styknie
Spk nawet, jako calosc nawet przyjemnie sie slucha, chyba nawet lepiek niz ich poprzednie projekty, ale nwm czy bede wracal do calosci czy tylko sobie zapisze kawalek remontada i styknie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
bobermann3000
lubie barto ale jednak już mnie smęci za bardzo
Z jakiego filmu są te dialogi ze skitów?
"Przyjęcie na dziesięć osób plus trzy"
kurka, chyba najsłabsze ode nich, mało momentów mnie przyciąga na dłużej, ale pewnie dam jeszcze szansę, bo z poprzednim albumem miałem podobnie, a finalnie zyskał
do tej pory nie jestem pewien, ale ja tam słyszę: "to będzie klasyk tak jak u mnie zdanie: domena Ajax"
cokolwiek to znaczy
Dobra epka, wkręciła się z czasem, Soulpete is cookin, Biak na takich bitach brzmi smacznie.
Barto spoko, wybaczę mu lekkie seplenionko, bo jako całość przyjemnie się to zgrywa. Remontada, Fusy, Z czego Ty żyjesz, Vege Meat Junk Szama, Iphone7 to dobre wałki.
Też ktoś ma wrażenie, że brzmieniowo jakoś tak płasko? Do zajebistości brakuje mi trochę takiej głębi, by bass nieco jebnął itp, ale może to mój główny zarzut do Soulpete, który pięknie klei dźwięki, ale przydałaby mu się lekcja od Noona.
ja to już rozszyfrowałem i (chyba) jest tam: tak jak u mnie zdanie "domy na Ajax" - to jest fraza, której się używa w kontekście bukmacherki, stawiać na coś domy, znaczy być pewnym na 100% czyjejś wygranej. Ale nie wiem, czy to inside joke dla wąskiego grona wtajemniczonych, czy jakiś followup do czegoś powszechnie znanego, może ktoś bardziej oblatany w tematach piłkarskich będzie w stanie coś więcej powiedzieć
Barto jest fanem Ajaxu + na pewno bawił się w obstawianie meczów, iirc to nawijał gdzieś o tym. A że Ajax zwykle jest w TOP3 ligi (w tym sezonie idą po mistrza), to można na nich stawiać.
Kurde, z albumu na album nudniejszy ten duet jest, a zaczął się świetnie. Barto to dla mnie tylko na bitach Soulpete'a się odnajduje, wszystko inne co sprawdzałem, jest max nijakie. I ten album jest bardziej właśnie bartokatowy niż soulpitowy, chujuwka
cztery żubry i dwie kurwy
Wszystko wyjasnione plus to co dopisał Jose - Barto jest fanem Ajaxu. No i trochę inside joke dla grupy fejsbukowej.edenmar pisze: ↑07 kwie 2025, 15:29ja to już rozszyfrowałem i (chyba) jest tam: tak jak u mnie zdanie "domy na Ajax" - to jest fraza, której się używa w kontekście bukmacherki, stawiać na coś domy, znaczy być pewnym na 100% czyjejś wygranej. Ale nie wiem, czy to inside joke dla wąskiego grona wtajemniczonych, czy jakiś followup do czegoś powszechnie znanego, może ktoś bardziej oblatany w tematach piłkarskich będzie w stanie coś więcej powiedzieć