Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Raków autostrada?
Raków to zrobi
Papuszyn to jednak jest kozak, nie da się tego oglądać z przyjemnością, ale no Szwagier wziął na rok i widzieliśmy co się stało, wrócił pan Marek i znów zmierzają po tytuł. Nawet napastnik zaczął strzelać, co prawda nie Rocha, tylko młody Haaland (w tym samym wieku co drugi Haaland, może go zastąpi bo ten wyleciał z kontuzją na dobrych kilka tygodni), ale zawsze coś.
a nie oglądałem meczu, tylko widziakem z rana zadymkę na twitterku
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
ale Vladan z Motorem ewident; cała Polska widziała i tak dalej
no nic, widzimy się za dwie kolejki, jak jakiś Myć nie gwizdnie karnego na popularnym Papie i Dawid Dobrasz smutnym głosem opowie o sędziowskich prześladowaniach Lecha (a potem jak dla odmiany przekręcą Wisłę albo Stal Mielec)
no nic, widzimy się za dwie kolejki, jak jakiś Myć nie gwizdnie karnego na popularnym Papie i Dawid Dobrasz smutnym głosem opowie o sędziowskich prześladowaniach Lecha (a potem jak dla odmiany przekręcą Wisłę albo Stal Mielec)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Rośnij nam zdrowo Ekstraklaso
No i spoko
-
Bisclavret
Chyba kluby powinny silniej lobbować za stojącymi miejscami
albo ludzie nie mają co robić z pieniędzmi albo na serio nie mają ciekawszych rzeczy do roboty w weekend
jak raków wygra mistrza to żona papszuna znowu postawi weto i chłop se weźmie rok odpoczynku?
jak raków wygra mistrza to żona papszuna znowu postawi weto i chłop se weźmie rok odpoczynku?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
pierdolenie, nie ma to jak sie spotkać z ziomkami w weekend na trybunach przy wódeczce i lolku, i podrzeć mordę
- FruitOffTheWall
sztyc brzmisz jak naburmuszony fan PL czy innej la ligi, który pali papiersoa przed komputerm i jest w szoku, że ktoś woli oglądać wolskiego zamiast pedriego. No offence, ale myślę podobnie jak 2ps, że to pierdolenie.
Mecze na żywo mają swój klimat. Jak chcesz zajarać dzieciaka piłką to bierzesz go na stadion, a tak to obejrzy w tv z 15 minut i pójdzie na tiktok. A na stadionie zawsze cos się dzieje
Mecze na żywo mają swój klimat. Jak chcesz zajarać dzieciaka piłką to bierzesz go na stadion, a tak to obejrzy w tv z 15 minut i pójdzie na tiktok. A na stadionie zawsze cos się dzieje
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
osobiście już wyrosłem z darcia mordy i najebywania się na meczu, i na stadion wybieram się głównie po to żeby obejrzeć mecz, ale ilość ludzi która przychodzi tam w celach towarzyskich istotnie jest ogromna
ależ wy oczywiście macie rację, tylko chciałem trochę malkontencko poprowokować, sam najwięcej na piłkę chodziłem jeszcze nie kończąc 18 lat zwiedzając przy okazji pewnie wszystkie miasta powiatowe dolnego śląska i lubuskiego, potem miłość do piłki oglądanej na żywo po prostu nieoczekiwanie we mnie umarła być może na zawsze, mistrzostwo śląska w 2012 oglądałem live tylko w kilku spotkaniach (ale 0-4 z legią kiedy mogło się skończyć 0-9 i skacowanego matiborka w windzie, który potem dał bezbłędny komentarz lubię sobie powspominać), teraz łażę tylko na kosza i fajnopolacki żużel, ale z punktu widzenia imprezowego i towarzyskiego, żeby sobie pogadać z ziomkami to faktycznie piłeczka najlepsza, bo i mecz najdłuższy, a zwłaszcza na poziomie ekstraklasowym niewiele tam się dzieje, więc też niewielkie ryzyko, że coś przeoczysz
taki wyjadacz i dalej daje szansę temu niszczącemu kombo!?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
-
Bisclavret