OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
No dobra a kogo obstawiacie za sprawcę ostatnich wydarzeń
Gościa co przywalił w twarz blondynie czy jednak tego małolata
Lol, nie pomyślałem to o tym wkurwionym gościu z kolejki
Dodano po 44 minutach 54 sekundach:
Dodano po 44 minutach 54 sekundach:
Spoiler
Policjanci mówili, że sygnał był od młodego w okolicy
No tak ale
Spoiler
imo to by było zbyt oczywiste, bo od razu poszły domysły że to on + on miał problem tylko z dziewczynami
Will see
Chyba że
Spoiler
Langdon po tym jak został wyjebany + najlepiej byłoby mu uciec do szpitala + było info ze strzelec może tam sie pojawić
To pewnie będzie
Spoiler
ta kobita co nie ogarnia
zrobiłem se rewatch Dra House'a (chociaż nie wiem, czy rewatch, bo nigdy nie obejrzałem całego od A do Z, ale nie dało się nie znać większości odcinków, jak się miało TV w domu), fajne dalej, wiadomo, że schematyczne i można było iść w połowie odcinka na dwójkę i niewiele stracić, a z kolejnymi sezonami poziom spadał, ale sama końcówka (w sensie ostatni ep) już sherlockowy do kwadratu, aż się miło oglądało, nie wiem, co tera, ale mam ochotę na jakichś Lostów
- ConeyIsland
Ja jadę Dextera od początku, aktualnie końcówka s03. Epicka podróż!
Szkoda mi ludzi, którzy uważają Dojrzewanie za nudny i ledwo co obejrzeli do końca, bo takie opinie słyszałem
Adolescence świetny. Do tego numer Aurory z finału mocno się wkręca.
Daredevil Born Again po dwóch odcinkach ... chyba będzie spoko.
Daredevil Born Again po dwóch odcinkach ... chyba będzie spoko.
Jakie opinie o studio na appletv? Dwa odcinki obejrzałem i w sumie propsy
Serio? Bo Rogen to nawet w Fabelmannach u Spielberga grał zjaranego siebie, i żenujące to było.
Wracając do Adolescence, faktycznie przy pierwszym obejrzeniu były ciary, ale jak się zastanowiłem to jednak nie do końca jest to 10/10.
Wracając do Adolescence, faktycznie przy pierwszym obejrzeniu były ciary, ale jak się zastanowiłem to jednak nie do końca jest to 10/10.
Spoiler
Po pierwsze, co autor chciał powiedzieć? Że Andrew Tate zmienił dobrego chłopaka w mordercę? No chyba nie, bo w trzecim odcinku zaczął z niego wychodzić jakiś psychopata jak z Edwarda Nortona w Primal Fear. Że dzieci mają przejebane przez social media? W takim razie za mało czasu poświęcono dziewczynom które uskuteczniały e-bullying. Że rodzice za mało zajmują się dziećmi? Może, choć pokazana rodzina była zwykłą working class bez przemocy czy alko-patoli. Że biali incele sieją postrach w UK? A ma to odbicie w statystykach w ogóle?
W ogóle to czemu kolega głównego bohatera dostarczył mu narzędzie zbrodni, skoro to był zwykły nóż kuchenny? Nie mógł z własnej kuchni wziąć?
Nie mówię że serial to g.o. - młodziak dał radę; niezły twist z kolorami serduszek w emotikonach; pierwsze dwa odcinki to kapitalne procedurale, które przypomniały mi starszą kobietę zgłaszającą zgwałcenie na początku trzeciego sezonu Broadchurch. Ale dyszki nie dam
W ogóle to czemu kolega głównego bohatera dostarczył mu narzędzie zbrodni, skoro to był zwykły nóż kuchenny? Nie mógł z własnej kuchni wziąć?
Nie mówię że serial to g.o. - młodziak dał radę; niezły twist z kolorami serduszek w emotikonach; pierwsze dwa odcinki to kapitalne procedurale, które przypomniały mi starszą kobietę zgłaszającą zgwałcenie na początku trzeciego sezonu Broadchurch. Ale dyszki nie dam
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- ConeyIsland
dzisiaj nowy sezon czarnego lustra obym sie nie zawiódł 
Ten nowy Daredevil niewystarczająco dobry imo. Najebali za dużo wątków, przez co taki np. Muse to totalnie niewykorzystany potencjał. Klimat i to co w DD lubimy jest, ale scenariuszowo gdzieś to nie pykło. Szkoda, bo 3 sezon Daredevila to dla mnie jedna z lepszych komiksowych rzeczy ever. Ileż tam było emocji.
-
figarrosek
Daredevil mocno średni. Dużo wątków urwanych z czapy, większość z nich średnio się klei, bardzo dużo dziur fabularnych. Walki tyle co nic. W netflixowym serialu cały czas było czuć, ze Matt jest niewidomy, tutaj gdyby nie okulary i parę zdań, ze jest ślepy to bym o tym zapomniał. Nie miałem dużych oczekiwań, ale i tak się zawiodłem.
Szkoda, bo netflixowy Daredevil to mój prywatny klasyk. 1 sezon szczególnie, gdzie wszystko się zgadza, każda postać jest ciekawa, żyje w tym serialu, a nie tylko ma za zadanie wypowiedzieć swoje kwestie.
Szkoda, bo netflixowy Daredevil to mój prywatny klasyk. 1 sezon szczególnie, gdzie wszystko się zgadza, każda postać jest ciekawa, żyje w tym serialu, a nie tylko ma za zadanie wypowiedzieć swoje kwestie.