Puchar Polski
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- scam_sakawa
Re: Puchar Polski
Szkoda, że Legia z Chelsea nie zagrają na SN, a ten wczorajszy mecz tam się odbył.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
Bisclavret
W ogóle nie szkoda
- scam_sakawa
Dlaczego? Przecież weszłoby więcej kibiców zainteresowanych zobaczeniem Chelsea, widzę korzyści bardziej niż negatywy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
Bisclavret
A czemu Chelsea niez gra swoich domowych meczów na Wembley? Wtedy też mogłoby wejść na stadion więcej kibiców zainteresowanych zobaczeniem Chelseascam_sakawa pisze: ↑03 kwie 2025, 16:31 Dlaczego? Przecież weszłoby więcej kibiców zainteresowanych zobaczeniem Chelsea, widzę korzyści bardziej niż negatywy.
Ogólnie stadion narodowy nie jest udostępniony za darmo, na pewno koszty ochrony na nim są dużo większe, pewnie operator ma podpisaną umowę na punkty gastronomiczne, nie ma na nim sklepiku Legii i tak dalej i tak dalej więc zysk w przychodach z biletów po uwzględnieniu tego wszystkiego wcale by nie był dużo większy, więc napluć w ryj kibicom tylko po to żeby ktoś sobie mógł zobaczyć Chelsea i zarobić jakieś śmieszne pół miliona więcej? No nie brzmi rozsądnie.
przede wszystkim to regulamin na to nie pozwala, tak że tej dyskusji nigdy na poważnie nie było/nie ma
trójkąt bermudzki wola mokotów
@joey @wujot @VBSW i reszta warszawskiej ferajny, u was też takie jaja z biletami na PP? Nikt nic nie wie, zapisy na osiedlach wstrzymane, bo chuj wie ile tych biletów będzie, raz mówią o 11k, raz mniej, ludzie się wkurwiają, zero konkretów i widzę, że u was chyba też? Rok temu bardzo sprawnie to poszło i o tej porze już miałem bilet ogarnięty, a teraz cyrk
MalinowyJogurt 2
ja słyszałem o piątku, natomiast osobiście mam czutkę, że przeciągną do przyszłego ze względu na rewanż w Londynie
trójkąt bermudzki wola mokotów
@CL500
Ogólnie to wydaje mnie się, jak napisał @joey , że czekają na wynik Legia z Chelsea. Masz dwa terminy możliwe - pierwotny albo drugi. Jeśli pierwotny to jeszcze spoko, drugi - jest nieco inwazyjny. Wiadomo, że środowisko kibicowskie to jedno, ale ogłaszając sprzedaż to pewnie PZPN zakłada, że już musi być ustalona data, żeby psiarnia mogła zabezpieczyć miasto i tak dalej. Dopóki nie ma ofc. stanowiska PZPN, kiedy zostanie rozegrany finał to nie będzie żadnego ofc. info.
Jak rozmawiałem z ziomkiem, bo mam średni prywatnie czas, nawet nie mam czasu tu i tu pośmigać, polatać, popytać to jak mówiłem, żeby zapisał mnie w razie czego to - na razie jest cisza, więc tak podejrzewam, że czekają przynajmniej na wynik pierwszego meczu. Jak Legia przepierdoli w chuj to wiadomo, że nie odrobią.
Weź też pod uwagę, że tutaj właśnie masz te terminy. Rok temu żadna z drużyn nie grała na tym etapie w pucharach co jest finał PP.
O, update z jednego fp grup:
Cześć wszystkim!
Finał Pucharu Polski zbliża się wielkimi krokami i w myśl zasady, że "do młodzieży świat należy" chcemy zaproponować młodym kibicom z naszej dzielnicy, możliwość zapisania na ten mecz przez Nas
Należy spełnić dwa warunki:
1. Masz maksymalnie 18 lat (urodziłeś się w 2007 roku lub później).
2. Jesteś z Ursynowa.
Od razu chcemy zaznaczyć, że nie ma wyjątków. Również, nie przyjmujemy zgłoszeń "opiekuna osoby, która ma mniej niż 18 lat"
Cena - 180 zł (bilet na mecz oraz okazjonalny gadżet)
Czekamy na wasze wiadomości do piątku (11 kwietnia) do godziny 12:00
Zapraszamy do kontaktu, poprzez wiadomość prywatną
DO KOŃCA!

Ogólnie to wydaje mnie się, jak napisał @joey , że czekają na wynik Legia z Chelsea. Masz dwa terminy możliwe - pierwotny albo drugi. Jeśli pierwotny to jeszcze spoko, drugi - jest nieco inwazyjny. Wiadomo, że środowisko kibicowskie to jedno, ale ogłaszając sprzedaż to pewnie PZPN zakłada, że już musi być ustalona data, żeby psiarnia mogła zabezpieczyć miasto i tak dalej. Dopóki nie ma ofc. stanowiska PZPN, kiedy zostanie rozegrany finał to nie będzie żadnego ofc. info.
Jak rozmawiałem z ziomkiem, bo mam średni prywatnie czas, nawet nie mam czasu tu i tu pośmigać, polatać, popytać to jak mówiłem, żeby zapisał mnie w razie czego to - na razie jest cisza, więc tak podejrzewam, że czekają przynajmniej na wynik pierwszego meczu. Jak Legia przepierdoli w chuj to wiadomo, że nie odrobią.
Weź też pod uwagę, że tutaj właśnie masz te terminy. Rok temu żadna z drużyn nie grała na tym etapie w pucharach co jest finał PP.
O, update z jednego fp grup:
Cześć wszystkim!
Finał Pucharu Polski zbliża się wielkimi krokami i w myśl zasady, że "do młodzieży świat należy" chcemy zaproponować młodym kibicom z naszej dzielnicy, możliwość zapisania na ten mecz przez Nas
Należy spełnić dwa warunki:
1. Masz maksymalnie 18 lat (urodziłeś się w 2007 roku lub później).
2. Jesteś z Ursynowa.
Od razu chcemy zaznaczyć, że nie ma wyjątków. Również, nie przyjmujemy zgłoszeń "opiekuna osoby, która ma mniej niż 18 lat"
Cena - 180 zł (bilet na mecz oraz okazjonalny gadżet)
Czekamy na wasze wiadomości do piątku (11 kwietnia) do godziny 12:00
Zapraszamy do kontaktu, poprzez wiadomość prywatną
DO KOŃCA!
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Dobra u nas poszły zapisy, udało się 15k wywalczyć więc bardzo spoko liczba. Więcej niż rok temu z Wisłą.
No, ale Panu Habibiemu ewidentnie się marzy klimat NBA czy innego Baseballu a nie polska piłka nożna
No, ale Panu Habibiemu ewidentnie się marzy klimat NBA czy innego Baseballu a nie polska piłka nożna
MalinowyJogurt 2
Czy te kurwiszony z pzpnu wezmą się kiedyś za te boty co bilety wykupują i wstawiają na viagogo czy sami w tym uczestniczą?
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
- rozklad_gaussa
wszystkie bilety wykupil haditaghi
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
kurwiszony z pzpn to niezłą sumę biletów rozdały związkom wojewódzkim i lokalnym klubikom, na szczęście mam bilet od nas bez najmniejszego problemu i mnie cały ten cyrk omija, rok temu była podobna patologia na łączy nas kolejka, nie zmienia się nic
MalinowyJogurt 2
Rzeczywiście jest dużo biletów dostępnych, ale nie można ich kupić
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Ja tam nie ogarniam oni nie dają finalista tych biletów i oni sami sprzedają karnetowicza i oni później oddają do głównej sprzedaży co nie sprzedali?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Nam dali 15 tysięcy. Nie oddają tego co zostaje, bo nic nie zostaje. Pogoń i Legia mają swoje sektory i te bilety są sprzedawane przez klub i "kumatych". U nas wszyscy karnetowicze mają gwarancję wejścia na mecz, do tego 1000 osób, które zdecyduje się teraz kupić voucher na karnet na nowy sezon, oraz 7000 do ogarnięcia przez stowarzyszenie kibiców. Tak wrwe będzie.
MalinowyJogurt 2