albumy o których nikt nie założy tematu
Re: albumy o których nikt nie założy tematu
Rbx z poprzedniego roku. Dopiero teraz trafiłem na informacje, że coś wydał. Naprawdę fajny album, dobrze wyprodukowany. Oczywiście są zapychacze ale generalnie przyjemnie się słucha. Project Pat pozjadał swoją zwrotką.
Ostatnio sporo nadrabiam Short Doga, a tu zaszczycił nowym albumem.
dobre to jest
Dodano po 22 godzinach 13 minutach 8 sekundach:
Najebał tych numerów ale jest spoko tzn. jest hip hop. Tylko to flow monotonne. Beaty z tych co człowiek słyszał milion razy ale i tak spoko wchodzą. Dla mnie zaczyna się od kawałka ze Styles P.
Dobry albumik, polecam.
Nie wiem czy było gdzieś wrzucane ale bardzo dobry album do Daza. Klimacik Death Row na początku. Intro mi przypomina trochę połączenie "Carnival" Kanyego i skit z "G-Funk Classics vol. 1" Nate'a.
Nie znam jego wszystkich płyt ale z tych ostatnich co słuchałem to moim zdaniem ta wybija się z pewnością ponad przeciętną.
Można dorwać też CD z autografem na jego sklepie.
Z cyklu spotify polecił, przyjemne zaskoczenie jak na jakiegoś noname z 2k odsłuchów.
Tak słuchawszy nagle jakieś polaki wjechały w jednym kawałku, całkiem joł.
Potem odkryłem/przypomniałem sobie, że ten chłop był w młodych wilkach jakieś 9 lat temu
A i jeszcze ma taki kawałek Gołąb tribute
Spoiler
Ostatni album Jim Jonesa czyli At the Church Steps to klasyczny przypadek gdzie jak wytniemy parę kawałków z podstawki i deluxe to wyjdzie nam spoko album na lato z klasyczną przewózką Capo.
Tutaj na bicie Statik Selektah odpowiadał na zaczepki Cama, takie tam przekomarzanie się starych kumpli;
A tutaj No Love z YG, które jest dla mnie jak na razie SUMMER ANTHEM #1 w tym sezonie, kapitalny bicik i w sumie dla niego ten post napisałem
Tutaj na bicie Statik Selektah odpowiadał na zaczepki Cama, takie tam przekomarzanie się starych kumpli;
Spoiler
Spoiler
kozak okładka i bity zresztą też
Potwierdzam, bardzo przyjemny album. Dobrze się Daza nadal słucha. Polecam.Waldek98 pisze: ↑01 lip 2025, 18:41
Nie wiem czy było gdzieś wrzucane ale bardzo dobry album do Daza. Klimacik Death Row na początku. Intro mi przypomina trochę połączenie "Carnival" Kanyego i skit z "G-Funk Classics vol. 1" Nate'a.
Nie znam jego wszystkich płyt ale z tych ostatnich co słuchałem to moim zdaniem ta wybija się z pewnością ponad przeciętną.
Można dorwać też CD z autografem na jego sklepie.
ani razu sie jego ksywka tutaj nie przewinela, moze cos na slizgu bylo, ale bardzo polecam
calkiem calkiem mi siedzi te jego wycie pod te bity, ale jeszcze chyba nie na tyle zeby temat zakladac