Schafter
-
milford966
Re: Schafter
adisz i schafter collabo spóźnione o parę lat ale i tak na plus nuta
Ziomek jakiś rebranding chyba przechodzi, nawet spoko
no niesamowicie szybki peak i zjazd i to w czasach, kiedy wielu wybijających się utrzymało się dłużej, ale chyba szacun, że jednak kombinował (nawet jak mi się nie podobało) niż jakby miał nagrywać w kołko hot coffees
- przedszkolanek
Drugi młody Korden.
Gościu niesamowicie niszczy sobie zasięgi. Czasami nie rozumiem pewnych ludzi w tym biznesie. Zamiast wyciskać jak najwięcej to robią wszystko aby o nich zapomnieć i aby zasięgi spadały.
@przedszkolanek
Fukaj miał 16-17 lat gdy robił Chaos dla SBMu.
Gościu niesamowicie niszczy sobie zasięgi. Czasami nie rozumiem pewnych ludzi w tym biznesie. Zamiast wyciskać jak najwięcej to robią wszystko aby o nich zapomnieć i aby zasięgi spadały.
@przedszkolanek
Fukaj miał 16-17 lat gdy robił Chaos dla SBMu.
- yungXpaproch
to śmieszno-smutny kawałek w konwencji hołd dla tigera bonzo na nowym kanale pod ksywka, pod którą zawsze nagrywał “do szuflady”. taki osobny ruch, a nie piosenka z głównej serii “schafter”
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
osobiście uważam że fajnie że artyści jeszcze czasem chcą dać się poznać też od strony drugiej, trochę mniej publicznej
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
osobiście uważam że fajnie że artyści jeszcze czasem chcą dać się poznać też od strony drugiej, trochę mniej publicznej
kozacki track puścił kilka dni temu
Fajny, bit troche dziwny i chyba musze sie do niego przyzwyczaic ale mimo tego dojebany sie wydaje
Jego ostatnie 3 plyty mnie nie kupily ale warto dalej go sledzic bo widocznie jeszcze ma jakies asy w rekawie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
aż zerknąłem, czy nie pominąłem jakichś jego materiałów, ale po prostu chodzi Ci o to, że od hors doeuvre nic dobreo nie wydał
a ten kawałek rzeczywiście spoko
a ten kawałek rzeczywiście spoko
no mi sie nie podobaly te plyty, tylko jakies pojedyncze kawalki (sam musialem sprawdzic na spotku ile plyt wyszlo od hors d'oeuvre bo w pamieci mialem ze 2
) No ale spoko, pewnie sam siebie szukal muzycznie w pewnym sensie, moze ktoregos dnia sprawdze je ponownie i sie pozytywnie zaskocze bo mi siada po latach? Czas pokaze
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Jebany 3 lata był ciągle pod wpływem i cieszy się że żyje
Nie wiedziałem że tak się rozćpał totalnie chyba nie dawał znaków przez te lata stagnacji
wiadomo w co on był wjebany?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Pewnie opio, mówił że był znieczulony
- yungXpaproch
MEGA zjeb
Jakby w krakulca był wpierdolony to nie miałby problemów z brakiem pomysłów na teksty, nie raz odpierdoli korba, a nie jakieś benzo czy opio dla przegrywów
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Ale pretensjonalność i silenie się na sztukę wyższą wylewa się zawsze z takich filmów. To promo Taco Hemingwaya miało identyczny vibe.
Jak miałeś przejebane to opowiedz mi o tym na płycie, zamiast wołać do operatora kamery ej weź ej nagraj teraz jak tajemniczo patrzę w dal nom tak jak teraz.
Jak miałeś przejebane to opowiedz mi o tym na płycie, zamiast wołać do operatora kamery ej weź ej nagraj teraz jak tajemniczo patrzę w dal nom tak jak teraz.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nom, gość próbuje bezsilnie ratować swoja karierę bo pociąg odjeżdża. Nie rozumiem czemu odszedł od poprzedniego stylu, ja tam lubiłem te stare rzeczy. Nawet Audiotele, które były już według niektórych średnio przyjęte. No, ale ostatni album wygląda jakby chciał kopiować swojego kolegę Drabusheyke, tylko że robi to gorzej.