HEWRA
- gods bidness
Re: HEWRA
Hewra 30 lat przed Hewrą:
hewra 20 lat przed hewrą
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Mix od braciaka ₪ (wrzucam, bo ma ładny hewrejski początek):
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
kolejne three 6 mobbyn, zapraszam do sprawdzenia!
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- FruitOffTheWall
a młody dron jakies zapalniczki na ig robił, brawo dla jego ten to ma spoksik zycie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Po czasie widać że Foster najbardziej ogarniety z tej grupy (może poza dont stapem, ale on z drugiej strony się tak dużo nie wyświetla w necie)
Polecam przesłuchać jego solówkę jak ktoś nie słuchał, albo nie wytrzymał do końca. To jest płyta którą musiałem przepalić parę razy zanim ją doceniłem, to samo miałem z ANtY Rogala. Ale za to ten numer od razu uważałem za bęger w chuj:
Polecam przesłuchać jego solówkę jak ktoś nie słuchał, albo nie wytrzymał do końca. To jest płyta którą musiałem przepalić parę razy zanim ją doceniłem, to samo miałem z ANtY Rogala. Ale za to ten numer od razu uważałem za bęger w chuj:
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
Pewnie wynika to z tego, że był wtedy dyrektorem rozwoju w inposcie albo miał inne dość wysokie stanowisko. Raczej nie chciał być wtedy pokazywany wycpany na popularnym kanale na youtubie.
Już wtedy było to wiadome, bo jako jeden z niewielu miał prace, a na dodatek na wysokim stanowisku.Burak pisze: ↑16 kwie 2025, 13:06 Po czasie widać że Foster najbardziej ogarniety z tej grupy (może poza dont stapem, ale on z drugiej strony się tak dużo nie wyświetla w necie)
Polecam przesłuchać jego solówkę jak ktoś nie słuchał, albo nie wytrzymał do końca. To jest płyta którą musiałem przepalić parę razy zanim ją doceniłem, to samo miałem z ANtY Rogala. Ale za to ten numer od razu uważałem za bęger w chuj:Spoiler
wiem, tym bardziej zabawny był tekst o blokowaniu ip niczym haker tiger bonzo, zauważyłem tylko kontrast między powyższym
e:
coś mi się kojarzy, że wtedy u Winiego poleciał snippet pewnego trakulca, który później długo nie schodził z moich głośników
Spoiler
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2025, 21:56 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
Ehhh chcialbym sie kiedys przekonac do hewry ale chyba to sie nigdy nie stanie, niestety poza nielicznymi wyjatkami nie potrafie ich sluchac, no ale trudno sie mowi jest tyle roznych artystow na scenie ze kazdy moze znalezc cos dla siebie i na szczescie nie wszyscy musza sluchac tych samych ksywek
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
bobermann3000
trafisz od nieba goat płyta
musisz po prostu drona przyjebaćbronek pisze: ↑16 kwie 2025, 21:03 Ehhh chcialbym sie kiedys przekonac do hewry ale chyba to sie nigdy nie stanie, niestety poza nielicznymi wyjatkami nie potrafie ich sluchac, no ale trudno sie mowi jest tyle roznych artystow na scenie ze kazdy moze znalezc cos dla siebie i na szczescie nie wszyscy musza sluchac tych samych ksywek
@sqlie no ja wlasnie nienarkotykowy chlopak wiec moze tez jakos dziala na odbior nie wiem nie mam porownania
Niektore numery poldona lubie, a mlodego drona chyba tylko jak da featuring jakis, reszty nawet nie potrafilbym z ksywki wymienic wiec nwm
Przesluchalem te trafisz do nieba lp i oprocz fryderyka i jeden jedyny nie potrafilem zadnego kawalka przesluchac dluzej niz jakies 15/20s max, nie moj lot kompletnie
Niektore numery poldona lubie, a mlodego drona chyba tylko jak da featuring jakis, reszty nawet nie potrafilbym z ksywki wymienic wiec nwm
Przesluchalem te trafisz do nieba lp i oprocz fryderyka i jeden jedyny nie potrafilem zadnego kawalka przesluchac dluzej niz jakies 15/20s max, nie moj lot kompletnie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
nie no trafisz do nieba to nie jest dobra płyta żeby zaczynać od niej słuchać hewry
z takich imo najbardziej przystępnych numerów od których bym polecił zacząć to:
ogólnie posortowałbym kanał HEWRY od najstarszych i w takiej kolejności polecał poznawać kolejne numery, najlepiej z obrazkami, coś pięknego
z takich imo najbardziej przystępnych numerów od których bym polecił zacząć to:
Spoiler
waza - mój pierwszy numer hewry
harry pothed - track na którym każdy dowiózł
krysztaowy dron lub winny nie winny - wolniejsza wersja hewry
gaśnica - chyba mój ulubiony numer amena
zapasy - wjazd doniza na pełnej
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
- FruitOffTheWall
od hewry najlepiej paradoksalnie zacząć albumem mobbbyn-mobbyn. To taka szybka kmina, gdybym musiał polecić komuś najlepiej
rip zioloziolo