A co dopiero jak ktoś ma dzieci albo chce mieć, to pewnie jeszcze inaczej uderza.
OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
A co dopiero jak ktoś ma dzieci albo chce mieć, to pewnie jeszcze inaczej uderza.
^wybitna telewizja, oglądać, nie zwlekać. Graham

kurde, ale to było mocne, aż ciężko się otrząsnąć po ostatnim odcinku i tak po prostu przejść do porządku dziennego. znakomity serial pod każdym względem
serial sztos. piękne 4 odcinki, skondensowane, nie nużące. świetna robota. kocham jak film/serial zrobiony jest na jednym ujęciu. coś wspaniałego. treść ekstra, choć miałem nadzieję na inne zakończenie
dołączam się do propsów, świetna gra i realizacja, nie mniej pierwszy odcinek zapowiada trochę coś innego jak już było wspomniane
no spoko kurwa, pierdolnalem na raz, fajnie nakręcone i zagrane ale po poście juwena spodziewałem się czegoś mocniejszego w ogóle jakie filmy/seriale z kategorii ciężko sie otrząsnąć po tym wam szczególnie zapadły w pamięć?
dla mnie chyba dług jest nie do rozjebania za każdym pierdolonym razem razem z nimi tego skurwysyna chyre zabijam, a potem się zastanawiam co teraz zrobię
dla mnie chyba dług jest nie do rozjebania za każdym pierdolonym razem razem z nimi tego skurwysyna chyre zabijam, a potem się zastanawiam co teraz zrobię
- ConeyIsland
Jestem po trzech odcinkach i dzisiaj planuję zrobić ostatni, czwarty. Wstrzymam się z oceną ale póki co mnie pochłonął fest.
Primal Fear vibes
Lygrys całkiem spoko udźwignął rolę ojca
Lygrys całkiem spoko udźwignął rolę ojca
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
skoro tak polecacie nie pozostaje nic innego niż zobaczyć
8 Mila mordo, ciężko się pogodzić, że Lotto nie dostał chociaż dogrywki z królikiem, ale Snowtown czy Kynodontas też możesz sprawdzić
No spoko ale miejscami nudzi i meczy....przedłużanie scen dialogami czy spacerami po korytarzach (rozdzielenie?) - takie zapychaczepotter pisze: ↑16 mar 2025, 22:02dla tego dzieła, chociaż nie spodziewałem się, że to w taką stronę pójdzie, ale to i lepiej. Znakomite mastershoty, kapitalne aktorstwo, mocno treściowo, zero zastrzeżeń na świeżo po zakończeniu.
fajne jest to zbijanie widza z tropu i narzucanie 5 den gdzie puenta jest banalnie prosta i już w pierwszym odc widać "kto zabił".
fakt daje do myślenia - szczególnie tak jak mowisz: gdy masz/ chcesz dzieci
Hyphap! |
|
- ConeyIsland
9/10 ode mnie
Scen spacerów czy rozmów o Take On Me nie traktuję jako zapychaczy. Mamy tak naprawdę cztery godziny akcji w czasie rzeczywistym przez kręcenie odcinków na raz. Rodzice chcieli próbować - mimo tego że wiedzieli jaka jest prawda (chyba odc. trzeci rozwiał wątpliwości), zwłaszcza ojciec - żyć codziennością i dopiero w ostatnich kilkunastu minutach pęka w nich wszystko co siedziało od miesięcy. Kurewsko mocny serial. Netflix zapomniał jak się robi chujowe produkcje i wypluł tę perełkę.
Osobne propsy dla aktora - tego gówniarza, którego występ w odcinku trzecim można puszczać tak zwanym "aktorom po szkole".
Scen spacerów czy rozmów o Take On Me nie traktuję jako zapychaczy. Mamy tak naprawdę cztery godziny akcji w czasie rzeczywistym przez kręcenie odcinków na raz. Rodzice chcieli próbować - mimo tego że wiedzieli jaka jest prawda (chyba odc. trzeci rozwiał wątpliwości), zwłaszcza ojciec - żyć codziennością i dopiero w ostatnich kilkunastu minutach pęka w nich wszystko co siedziało od miesięcy. Kurewsko mocny serial. Netflix zapomniał jak się robi chujowe produkcje i wypluł tę perełkę.
Osobne propsy dla aktora - tego gówniarza, którego występ w odcinku trzecim można puszczać tak zwanym "aktorom po szkole".
Szoty props
Graham i młody props
Drugi odcinek do wyjebania.
taki 7/10, takie Notatki dla córki z Liottą o wiele bardziej do mnie trafiły, ale to może przez to, że odczuwam takie twory z pozycji dziecka, a nie rodzica.
Graham i młody props
Drugi odcinek do wyjebania.
taki 7/10, takie Notatki dla córki z Liottą o wiele bardziej do mnie trafiły, ale to może przez to, że odczuwam takie twory z pozycji dziecka, a nie rodzica.
Telewizja Polska pokaże trzeci sezon serialu kryminalnego "Glina" - ustalił "Presserwis". Dotychczas TVP pokazała dwa sezony - pierwszy w 2004 roku, a drugi w 2008. Oba wyreżyserował Władysław Pasikowski, twórca m.in. "Krolla" czy trylogii "Psy".
TVP robi to ze SkyShowtime.
W Warszawie rozpoczęły się zdjęcia do kontynuacji kultowego serialu Glina. Jest to koprodukcja SkyShowtime, Telewizji Polskiej i Apple Film, która po kilkunastu latach ponownie zabierze widzów na warszawskie ulice, gdzie legendarni „zabójcy”, czyli policjanci ze stołecznego wydziału zabójstw, będą mierzyć się z przemocą i śmiercią, za zbrodniami stoją ludzkie namiętności, a teraźniejszość miesza się z przeszłością.
W serialu powrócą znani i lubiani bohaterowie, w których ponownie wcielą się m.in. Maciej Stuhr, Jacek Braciak, Anna Cieślak oraz Agnieszka Pilaszewska. Pojawi się także wielu nowych bohaterów.
Kontynuacja serialu Glina powstaje jako koprodukcja SkyShowtime, Telewizji Polskiej oraz Apple Film. Za reżyserię odpowiadają Władysław Pasikowski (Kroll, Psy) oraz Dariusz Jabłoński (Zasada przyjemności, Wino truskawkowe). Scenariusz także tym razem napisał Maciej Maciejewski. Autorami zdjęć będą Magdalena Górka (Jack Strong czy Star Trek: Strange New Worlds) oraz Piotr Lenar (Pitbull, Kryminalni), a kompozytorem muzyki Michał Lorenc.

Są jakieś szanse, że tego nie spierdolą?
I chyba bez Radziwiłowicza
I chyba bez Radziwiłowicza
Bez niego to imo bez sensu
Bez Radziwiłłowicza to jakieś popłuczyny, a nie Glina. Mogliby sobie darować. Nienawidzę takiego jechania na sentymencie. Ze Stuhrem w roli głównej to niech se zrobią Pokłosie 2
Widziałeś może nowy epizod? Kurde za szybko te odcinki się kończą i ta tygodniowa przerwa, ale z każdą kolejną minutą i coraz bliżej finału czuć jak rośnie napięcie jakby tak był wrzucony całościowo to nie idzie się od niego oderwać.
Ja tak właśnie oglądałem, bo dopiero wczoraj nadrobiłem wszystkie odcinki. A teraz lipa z tym czekaniem