Manga

Kategoria poświęcona książkom, tekstom i dziennikarstwu.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
Groszek

Re: Manga

Post autor: Groszek »

The ravages of time też bardzo fajne trochę dziwne bo pacing taki z dupy że często mam ocb, ale jak się zaczyna akcja to warto

Dla tych co lubią kingdom które polecałem z 10 razy
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Chyba jeszcze nie padlo tutaj ale Gachiakuta polecam z calego serca, bardzo mocna pozycja :bowdown:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Przeczytalem Tomodachi Game bo przypomniało mi sie ostatnio anime którego mega mi się podobało, manga się skończyła, a na drugi sezon się nie zapowiada

Fabuła czasami troche naciągana, ale mam też ogólnie słabość do serii z elementami gier, ciągłych zwrotów akcji, przechytrzania się i popierdolonych MC, którzy zrobią wszystko dla osiągnięcia swojego celu (no i troche są źli), więc jak ktoś lubi to polecam

A pisze też o tym bo bym w sumie pociągnął dalej i coś takiego jeszcze poczytał, może ktoś ma jakąś polecajke?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
bronek

Hmm moze real account? Pamietam ze poczatek byl ciekawy i raczej troche pasuje do twojego opisu. W sumie przypomnialo mi sie ze z jakiegos powodu zapomnialem o tej serii i jej nie dokonczylem, chyba przez jakis hiatus. Chyba sobie wroce do tego bo pamietam ze wciagnelo mnie i dlugo sledzilem a szkodaby nie zebym nie dowiedzial sie jakie byly dalsze perypetie
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Piters

A dzięki, zerkne

Na razie zaciekawiło mnie Liar Game, sporo ludzi polecało w necie
Awatar użytkownika
the

Post autor: the »

Polecam taką manhwe Revival Man, super poprowadzona historia
Awatar użytkownika
bronek

Kto by tam plakal przez to ze w tym tygodniu nie ma czaptera one piece jak wielmozny pan Hokazono smazy nam takie czaptery Kagurabachi jak ten z dzisiaj :bowdown: :bowdown: Polecam juz teraz wsiasc do hype trainu zebyscie jeszcze mogli mowic ze poznaliscie to zanim wyjebalo w mangowy mejn, bo zaraz juz bedzie za pozno.
Na apce mangaplus widze ze juz MAD tez niezle sie pnie w rankingach popularnosci, ciekawe czy autor udzwignie bo na razie tez zajebiscie sie zapowiada, piekny klimat i dobrze zbudowane postacie/swiat sprawia ze nie da sie nie wciagnac jak sie zacznie czytac.
Przy okazji, ktos cos ciekawego czytal ostatnio i moze cos ciekawego do sprawdzenia polecic?
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Szukając jakiegoś letniaczka, sięgnąłem na chybił trafił po Najlepszą na świecie i tak: historyjka o kolesiu, u którego w sraczyku, w rolce papieru zamieszkała mała cycata wróżka. Golusieńka. No i on się teraz zastanawia, jak będzie wyglądała w całej okazałości, kiedy ten papier się skończy.
Zakochują się w sobie wzajemnie :lol:

Luźny klimacik, absuralna fabuła i niezbyt wyszukane aluzje i żarty o sraniu, ruchaniu i waleniu konia. Daję okejkę.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
bronek

Mangadex przechodzi na dobra strone mocy, ciekawe jak rozwiaza temat kontentu ktory tam jest
Awatar użytkownika
dr zjeb

Pytanie: czy ktoś z zacnych ślizgawkowiczów czytał może "Billy'ego Bata" i może zapodać opinię? Podpisano: sierota po "XX Century Boys".
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Billy Bat zajebisty, imo lepszy niż Pluto. Urasawa poniżej pewnego poziomu nie schodzi, więc imo na spokojnie Ci się spodoba. No, chyba że jesteś wyczulony na historię alternatywną, bo tam jest jej całkiem dużo.
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
dr zjeb

Thx, historia alternatywna nie przeszkadza mi zupełnie. Obczaję w takim razie musowo.
Awatar użytkownika
Piters

Obrazek

Co za chapter :bowdown: , chyba największy hype od czasów
Wano spoiler
Gear 5
Chociaż nie wiem nawet czy nie większy, tyle lat czekania, pięknie wprowadzone 8 stronami przed ujawnieniem
Obecny chapter
Zajebisty ten design Imu, wydaje się że nie może przebywać poza Holy Landem za długo, więc pewnie wpierdol spuści i wróci. Umiejętność trochę podobna do Big Mom z tymi drzewami, ale nie sądzę żeby to było to
Awatar użytkownika
bronek

Spoiler
No ciekawa postac, martwilem sie troche o design ale GODa dowiozl. Ciekawe co tam teraz wysmazyl za akcje, ofc musieli break dojebac w takim momencie :lol:
ODPOWIEDZ