Bukmacherka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Bukmacherka
świetna taśma propsik
nie zapomnę jak zagrałem pod koniec 21 roku taśmę za 30zł gdzie do wygrania było ze 27k i nie weszły mi dwa mecze
Legia grała ze Śląskiem (gol nieuznany i nietrafiony karny josue) skończyło się 0:0
Slavia Praga jako lider zremisowała na wyjeździe 1:1 z ostatnią drużyną XD
nie zapomnę jak zagrałem pod koniec 21 roku taśmę za 30zł gdzie do wygrania było ze 27k i nie weszły mi dwa mecze
Legia grała ze Śląskiem (gol nieuznany i nietrafiony karny josue) skończyło się 0:0
Slavia Praga jako lider zremisowała na wyjeździe 1:1 z ostatnią drużyną XD
Śnieg Garbatym Nosom
Ajajaj shitty zjebało kupon znowu eh, ale to sam sobie jestem winny bo jednak Brighton coś tam gra i ten remis był do przewidzenia
ja dzisiaj tak

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
ja pierdole, drugi dzień z rzędu zamykam kupon we Francji z nieznacznym zyskiem na minutę przed golem dającym prowadzenie 
Znowu się obsrałem i postawiłem nie to co trzeba. Jedyne czego byłem pewny to wygrana Lipska i dałem na dwóch kuponach.
Mecze w weekend po kolejce europejskich pucharów w tygodniu to żyła złota
Legia, Lazio, Betis (Leganes prowadziło 2:0, więc u wielu buków zakład zaliczony na ich korzyść), Lille, Jagiellonia, Tottenham, BVB, Leverkusen, Bayern, Sociedad wszyscy dostali w pizde lub zremisowali, a kursy na rywali były mega zawyżone
Mecze w weekend po kolejce europejskich pucharów w tygodniu to żyła złota
Legia, Lazio, Betis (Leganes prowadziło 2:0, więc u wielu buków zakład zaliczony na ich korzyść), Lille, Jagiellonia, Tottenham, BVB, Leverkusen, Bayern, Sociedad wszyscy dostali w pizde lub zremisowali, a kursy na rywali były mega zawyżone
- ConeyIsland
O kurwa nie ogarnąłem tego xD Bayer 
Ostatnio zmieniony 16 mar 2025, 22:24 przez TdW, łącznie zmieniany 1 raz.
- ConeyIsland
Ale tak czy siak warto grać przeciw faworytom jeśli grali parę dni wcześniej w pucharach. Liverpool też na dziurę dziś
u mnie zielono przy kursie @21.89, ale stresujace spotkania
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Koleżka mi właśnie podesłał swoją taśmę puszczoną za 5zł przy kursie 1309
Napoli mu kupon spierdoliło

Napoli mu kupon spierdoliło
Spoiler

Śnieg Garbatym Nosom
Spoiler

Dodano po 1 dniu 19 godzinach 42 minutach 13 sekundach:
https://superbet.onelink.me/Tegf/ure6ixmk
się wjeżdża za dwie dyszki (znalezione na twitterku)
Śnieg Garbatym Nosom
co tam masz? bo po kliknieciu w link widac tylko, ze to bet builder po kursie 100
- FruitOffTheWall
Spoiler

takie cos pyk
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- ConeyIsland
Czyli City dziś przegrywa
może to być przestrzał totalny, ale ja dzisiaj gram że Bvb wygra z Barceloną
wiem i widziałem jaka tam jest wesoła obrona, no ale Barca ma serię która kiedyś się musi wyjebać, a tu taki mecz który sobie można kontrolowanie przegrać 2-1 lub 3-1 z rotacjami i nic się nie stanie (w sensie wczesne zmiany)
wiem i widziałem jaka tam jest wesoła obrona, no ale Barca ma serię która kiedyś się musi wyjebać, a tu taki mecz który sobie można kontrolowanie przegrać 2-1 lub 3-1 z rotacjami i nic się nie stanie (w sensie wczesne zmiany)
yer a wizard, Harry
Miałeś rację @gambler