Narodowy artysta plastyk Be I Gie aka pałkę ssie widywany jest w nowojorskich kinach, gdzie robi loda tranzystorom. Sprawdzone info.gods bidness pisze: ↑11 paź 2024, 12:08 Ale te gejowskie wersy to Biggie napisał, a nie jakiś Jamar. To samo z zapraszaniem transów do teledysków i kotłowania się z nimi w łóżku.
niepopularne/kontrowersyjne zdanie o amerykańskim rapie
Re: niepopularne/kontrowersyjne zdanie o amerykańskim rapie
timbaland to najlepszy producent hip-hopowy i R&B w historii
- ConeyIsland
Zero kontrowersji 
Proste.
A Scott Storch najlepszy producent klawiszowy.
HYAENA to luźne top3 utworów Travisa
- SuperRapMaster
Repeat value nie jest synonimem jakości, lecz jej składnikiem. Ważniejszym składnikiem jakości jest efekt
. Repeat value osiąga się beatami i flow, natomiast efekt
najczęściej tekstem. Dlatego, gdyby ktoś mnie spytał, jaki jest najlepszy kawałek w rapie, nie wskazałbym np. "93 Till Infiniti", którego słuchałem ze 100 razy, tylko "Dancing With The Devil", którego słuchałem raptem kilka razy, ale za to za pierwszym razem zostawił mnie w ciężkim szoku. Nie jestem też zwolennikiem dużego uproszczenia, czy wręcz nieprawdy, jaką jest stwierdzenie "kiedyś to rap miał przekaz, a teraz to nie". Po pierwsze nie tylko przekaz decyduje o jakości tekstu, po drugie taki Snoop Dogg nie był lirycznym geniuszem, ale jego rap na beatach Dre do dziś broni się właśnie dzięki repeat value, którego miał więcej niż później miał go np. Waka Flocka, choć zwolennicy trapu są przekonani, że oldschool jest nudny i nie buja.
- SuperRapMaster
Ten kawałek najdobitniej oddaje to, co mam na myśli, ale mógłbym zamiast tego wstawić np. "Stan".
spoko ja mam tak ogolnie z muzyka i tam wstawiam np angelic process weighing souls with sand
- kurczakiziemniaki
- Zbanowany
najlepszym argumentem za tym, że słuchacze rapu to skończone debile to fakt, że jakiś kmieć durk jest zestawiany w jednym zdaniu z sosą kiedy pada pytanie o gaotow z chiraq
Im the same nigga stole your bike
-
34beatajuice
- Zbanowany
najlepszym argumentem za tym, że słuchacze rapu to skończone debile to fakt, że jakiś kmieć durk jest na scenie od 15 lat, ludzie go słuchają i biorą na poważnie
A on ma takie śmieszne oczka ofiary okrągłe
A on ma takie śmieszne oczka ofiary okrągłe
Utwory Kendricka z SZA to jedna z najbardziej przereklamowanych połącznień
Na GNX są to dwa najnudniejsze kawałki, a chórki w heart pt. 6 zjadają jej cały występ
Na GNX są to dwa najnudniejsze kawałki, a chórki w heart pt. 6 zjadają jej cały występ
W ogóle ona jest dla mnie totalnie niezrozumiałym zjawiskiem. Jednym z wielu oczywiście.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
trupów
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
@ART ma rację, nagrywa pościelówy i jest koleżanką czarnuszków z TDE. Album CTRL i Z są spoko, S.O.S. za długi i nudy jako całość.
- przedszkolanek
te single przed sos to był sztos nad sztosy, życiówka jej, ale cały album to faktycznie nudy
No co Ty, kawałek o długopisie jest wyjebany, jeden z lepszych na tym albumie, w tym drugim sza lepiej se brzmi niż kendrick imo