Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Nie sledze ekstraklasy niemal w ogóle, le z doskoku i Chodyna za każdym razem jest strasznym gownem, zawsze to tak wygląda?
Bruno Fernandes carry mocno.
Tak znaki
Też rzadko oglądam Legię i za każdym razem chodyna gra jak największy cwel. Co on tam robi?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
3 dzień dogrywka do oglądania
Palmer już nigdy nie strzeli gola
Jazda Legia.
Jazda Fenerbahce.
Jazda Fenerbahce.
Śmierdzi golem
Ekipa taka rozkimka
Obserwuję od jakiegoś czasu przybijanie piony po rzucie monetą przed meczem. Polacy raczej zawsze czekają z podaniem ręki żeby nie podawać "na krzyż", zaś obcokrajowcy wyjebane. Ciekami mnie wiara w przesądy polaków na tle reszty świata. Przesądy to jednak zabobony i krajach o wysokiej wierze powinny być mniej popularne
Sorry za offtop
Obserwuję od jakiegoś czasu przybijanie piony po rzucie monetą przed meczem. Polacy raczej zawsze czekają z podaniem ręki żeby nie podawać "na krzyż", zaś obcokrajowcy wyjebane. Ciekami mnie wiara w przesądy polaków na tle reszty świata. Przesądy to jednak zabobony i krajach o wysokiej wierze powinny być mniej popularne
Sorry za offtop
nic na potem
Legia w karnych motzno wierzę 
- scam_sakawa
Ja też wierzę vipdavidzie 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Hahahahah jaki gol
Wielki Marc Gual
Wielki Marc Gual
- scam_sakawa
Wielki Gual
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.