Rap Generation (program Prime Video)
Re: Rap Generation (program Prime Video)
Young Leosia mówi, że może stawiać na kogoś kto wydał dużo płyt ale się nie wybił bo Oki wydał dużo płyt i wybił się późno. Z wikipedii czytam, że Oki wydał 47playground w wytwórni 2020 mając 22 lata. No, rzeczywiście stary chuj z niego był. Zero pokory Leokadia, a słuchają jej miliony.
Wycinek z występu Moneparka to kurwa epilepsji można dostać, a sam występ to przerost formy nad treścią. Taki to już stan tej muzyki.
Wycinek z występu Moneparka to kurwa epilepsji można dostać, a sam występ to przerost formy nad treścią. Taki to już stan tej muzyki.
Mówi o ilości albumów zanim kariera kliknęła, nie o wieku.
W sumie można się zgodzić z tym Okim, bo przed wspomnianym przez Ciebie albumem w 2020 wrzucił w internet solo album, dwa mixtapy i EPkę, o które nikt nie dał jebania.
Z tego co kojarzę, to Quebo też najebał dużo rzeczy solowo i w składzie, a kliknęło dopiero za x albumem z kolei.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Niby tak, ale to raczej logiczne, że "wannabe raper" nagrywa demo lub kilka i coś tam rzeźbi muzycznie, a nie od razu idzie do programu z pierwszym tekstem, nawija i przechodzi dalej.
A, że pierwsze rzeczy są chujowe to inna kwestia.
A, że pierwsze rzeczy są chujowe to inna kwestia.
Quebo długo był w podziemiu
- gods bidness
Jednej sprawy nie rozumiem - oglądałem drugi odcinek i tam była ta Kamka taka co nawijała pod bit paktofonika remix i se myślę, ale chujowa, a oglądałem z dziewczyną, ona co prawda rapu nie słucha, ale mówi, że jej się ta Kamka najlepiej podobała. Ja se myślę, chujowa fest, głos ma słaby, rym basicowy, tchu jej brakuje, nie panuje nad głosem itd.
A teraz patrzę na jakieś rolki różne i widzę, że się nią podniecają jak jakimś objawieniem na miarę lil wayne.
Co jest kurwa
A teraz patrzę na jakieś rolki różne i widzę, że się nią podniecają jak jakimś objawieniem na miarę lil wayne.
Co jest kurwa
Najwidoczniej chuja wiesz o rapie
- gods bidness
A to tylko jedna z moich zalet
Jesli bit paktofonika remix to zagrało na sentymentach ludzi którzy się nie interesują rapem, bo za ich czasów był prawdziwy rap prosto z serducha RIP magik i rysiek Rydel
- gods bidness
Brzmi jak Kara w drugiej gimnazjum
Dodano po 2 minutach 33 sekundach:
Dodano po 2 minutach 33 sekundach:
@Hastrat.
1 dzień temu
Leosia w koncu usłyszała praedziwy damski rap
1 odpowiedź
@cebull4_
1 dzień temu
Malik i leosia patrza i nie wierzą, że młoda nawija na start lepszy numer niz ich caly dorobek
@1TURSKI
2 dni temu
Fajnie że w końcu na polskiej scenie jest łaska, która nawija!
Kamka props
@davidmetaluch3461
1 dzień temu
Czekam na oficjalne wydanie tej nutki. Sztos
@wojtekwojtek316
1 dzień temu
Rzadko mam ciary od muzy, dzięki młoda za emocje
Jeśli ten montaż tak realnie wygląda, a nie tylko na tych fragmentach z YT, to sprawia że staje się to wręcz nieogladalne. Przecież nie idzie znieść zmieniania ujęcia co 2 sekundy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
program typu skonczymy emisje na pierwszym sezonie, zobaczylem pare urywkow po otrzymaniu linka od mamacity i raczej nie jestem zachecony
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Jeden z najbardziej ŻAŁOSNYCH projektów w PL rapie w ostatnim czasie. To jest kurwa tragedia nad tragedią a to, że pezet tam siedzi to w ogóle mi rozpierdala łeb, chociaż on od dawna już ma mocną sodówę.
- rozklad_gaussa
kkk - gta ulicy >> kamka - to nie gta
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
z tych odcinków które dzisiaj wyszły chyba tylko Sojer mi siadł, ale to dlatego że lubię takie flow
- yungXpaproch
lubie takie rzeczy ogladac bo se mysle ze jak bede mial szanse pokazac swoja muze szerzej to nie bedzie wstydu
ale kurwa co czasem leosia pierdoli to idzie sie w leb pierdolnac. pezet troche lepiej ale czasem jak cos powie
malik jedyny faktycznie sie kurwa zna na tej muzyce, jak sie odzywa to od razu uszy chca sluchac bo mowi w moim jezyku
oczywiscie widac ze sie powstrzymuje w krytyce w ramach programu ale na tle wszystkich w nim jest totalnym obronca hiphopu
e: a no i po dwoch obejrzanych odcinkach stwierdzam ze malolaci nie maja za grosz kultury
najlepsza byla ta wysoka laska co na drillu cos tam rapowala i potem spiewala i malik jej powiedzial ze totalnie nic ciekawego ani w zadnym stopniu oryginalnego, a ta zaczela gadac ze to oryginalne. jeszcze jej ksywa kurwa BRONX7 czy jakos tak
to jest kradziez kulturowa i jestem oburzony
ale kurwa co czasem leosia pierdoli to idzie sie w leb pierdolnac. pezet troche lepiej ale czasem jak cos powie
malik jedyny faktycznie sie kurwa zna na tej muzyce, jak sie odzywa to od razu uszy chca sluchac bo mowi w moim jezyku
oczywiscie widac ze sie powstrzymuje w krytyce w ramach programu ale na tle wszystkich w nim jest totalnym obronca hiphopu
e: a no i po dwoch obejrzanych odcinkach stwierdzam ze malolaci nie maja za grosz kultury
najlepsza byla ta wysoka laska co na drillu cos tam rapowala i potem spiewala i malik jej powiedzial ze totalnie nic ciekawego ani w zadnym stopniu oryginalnego, a ta zaczela gadac ze to oryginalne. jeszcze jej ksywa kurwa BRONX7 czy jakos tak
to jest kradziez kulturowa i jestem oburzony
albo się dławią przed mikrofonem, albo nawijają jak molesta
jak ma być w tym kraju dobrze
ta asha okropna
ta lambadziara też mocna - DZIEWCZYNY POWINNY SIĘ WSPIERAĆ
jak ma być w tym kraju dobrze
ta asha okropna
ta lambadziara też mocna - DZIEWCZYNY POWINNY SIĘ WSPIERAĆ
Polecam zwrócić uwagę na przedziwne ruchy tych dwóch przychlastów a'la Prokop i Hołownia
Ale zawodnik, zajebiście leci i bicior kosa.