Numery o klubach piłkarskich/rap kibicowski
- ConeyIsland
Re: Numery o klubach piłkarskich/rap kibicowski
Piękne czasy późnej podstawówki i rApOwAniE tego numeru w przerwie między przyrodą a plastyką
Burdel - Wiem, gdzie mój dom
z craxy bardziej gangsterskie klimaty ale motyw jest
Śnieg Garbatym Nosom
https://www.youtube.com/watch?v=Krx8bna ... 95&index=1
Stara kibolska nutka od kolegi z Dystryktu
Stara kibolska nutka od kolegi z Dystryktu
nie pilka kopana ale zajebisty kawalek
Z okazji rocznicy i derbow
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
z tych dobrze zarapowanych, z zajebistym klimatem, a nieobecnych jeszcze w temacie to
poza tym goat oczywiście pierwsza polonia bytom
Spoiler
Spoiler
Byłem na tym meczu, co jest na zdjęciu powyżej, Hutnik obchodził którąś rocznicę założenia wtedy.
Nie widziałem ich nigdy tak dobrze zebranych, na pewno mieli wtedy lepszą ekipę niż Polonia.
To zdjęcie z walki jest z wyjazdu do Płocka, gdzie atakowała ich Petra i skończyło się remisem, co było odebrane jako niespodzianka wtedy.
Duży potencjał kiedyś, ale teraz już niestety są cieniem, podobnie jak większość warszawskich ekip z niższych lig.
Nie widziałem ich nigdy tak dobrze zebranych, na pewno mieli wtedy lepszą ekipę niż Polonia.
To zdjęcie z walki jest z wyjazdu do Płocka, gdzie atakowała ich Petra i skończyło się remisem, co było odebrane jako niespodzianka wtedy.
Duży potencjał kiedyś, ale teraz już niestety są cieniem, podobnie jak większość warszawskich ekip z niższych lig.