Ten popularniejszy na tiktoku.
Rap Generation (program Prime Video)
- marmolad_k2
Re: Rap Generation (program Prime Video)
- majkesmajk
o boze ten 1 odcinek xD
chlop z ksywa emo flexxer rozjebal
chlop z ksywa emo flexxer rozjebal
o kurwa straszne to jest. w ogole sama stylistyka, sposob prezentacji to normlanie rozdanie nagrod nickleodeon. z raperow najlepiej wypadla ta Kamka i te dwa białasy w duragach jak w duecie nawineli. ale pezet i leosia to mogliby wypierdalac i zostawic sama ocene malikowi bo co by nie mowic to chlop jest aHIPHOPEM - ma pojecie o technice, o pisaniu, umie to wyjasnic ladnie. w sumie jedyny pozytyw tego show to malik poki co po 2 odcinkach
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
~ Pezetdla mnie tekst częstochowskie to jest coś istotnego
no i malik faktycznie najbardziej ocenia, a nie pierdoli frazesy fajne energia łał
program dla tiktokowców
- marmolad_k2
bedzie pierwszy w polsce bif
"z calym szacunckiem" x2
team Arab
liczę na boom bap
i będzie Oliwka, raperka i wokalistka, trzy w jednym, czekam.
team Arab
liczę na boom bap
i będzie Oliwka, raperka i wokalistka, trzy w jednym, czekam.
- gods bidness
- Obejrzałem to wczoraj i nie jest to takie złe, jak tu piszą.
- Poziom zawodników dość równy i wysoki (większość można by losowo wymienić na czołowych raperów z polskiej młodej sceny i nikt by się nie skapnął).
- Oczywiście większość to generyczna papka od jednej sztancy, ale nie jest tak, że rapować nie potrafią.
- Spodziewałem się żenady i patrzenia przez dziurkę od czapki na to, ale nie jest tak źle.
- Najbardziej wkurwiająca jest reżyseria tego i montaż. Tik tokowa sieczka, pokazywanie wszystkiego na raz i to nie po kolei.
No ten montaż jest tragiczny, wkurwiają cięcia w środku wersu żeby tych dwóch prowadzących pajaców mogło rzucić coś w stylu "ale leci" albo "fajnie"
No i te wszystkie kurwa KUL skrecze i SFX, czekałem aż ktoś powie o śmierci rodziców żeby puścili strzały z tłumika.
Tak poza tym to fajnie się to ogląda. Jest trochę żenady, ale w programie hiphopowym być jej musi.
Ten ostatni typ z drugiego odcinka, Montepark to jakieś nieporozumienie. Malik generalnie dobry juror, ale przepuszczenie tego typa to chyba prowo z jego strony.
Tak poza tym to fajnie się to ogląda. Jest trochę żenady, ale w programie hiphopowym być jej musi.
Ten ostatni typ z drugiego odcinka, Montepark to jakieś nieporozumienie. Malik generalnie dobry juror, ale przepuszczenie tego typa to chyba prowo z jego strony.
>cięcia w środku wersu
No to ja sobie odpuszczę.
No to ja sobie odpuszczę.
w sumie to dużo mówi o samym show, że najjaśniejszym jego punktem jest malik montana
obejrzałem pierwszy odcinek no i jest żenada, ale spodziewałem się że będzie gorzej
obejrzałem pierwszy odcinek no i jest żenada, ale spodziewałem się że będzie gorzej
Pezet mówi, że chuja zrozumiał a małolat do niego to jest dobra technika mumblowania z miną jakby babci tłumaczył co to tiktok XD
Nie no, żenada co tu gadać. Oceny leosi przezroczyste, jakby jej nie było nikt by nie zauważył. Montaż pstrokaty i skoczny, te dwa mośki co są niby konferansjerami ale przez cały odcinek tylko dają komentarze na dwa słowa nwm po co.
Młode pokolenie raperów to przebierańcy czyli nic się nie zmieniło w tej kulturze. Props dla ślepego typka, że wyglądał normalnie a nie jak ten pierwszy fifticent z kataną zrzuconą z ramienia jprld
Jak padły jakieś dobre linijki od kogoś to dajcie znać bo nie zauważyłem
Nie no, żenada co tu gadać. Oceny leosi przezroczyste, jakby jej nie było nikt by nie zauważył. Montaż pstrokaty i skoczny, te dwa mośki co są niby konferansjerami ale przez cały odcinek tylko dają komentarze na dwa słowa nwm po co.
Młode pokolenie raperów to przebierańcy czyli nic się nie zmieniło w tej kulturze. Props dla ślepego typka, że wyglądał normalnie a nie jak ten pierwszy fifticent z kataną zrzuconą z ramienia jprld
Jak padły jakieś dobre linijki od kogoś to dajcie znać bo nie zauważyłem
Popi.jaku
Próbowałem obejrzeć, ale niestety ciarki zażenowania takie, że nie dotrwałem nawet do końca pierwszego odcinka. Cała realizacja tego jest taka, że w zasadzie chuja słychać z tych występów (chyba, że to technika mumblowania). Malik na plus, cała reszta na minus. Targetem zdecydowanie nie jestem, ale myslalem, ze moze chociaz troche sie posmieję. Chujnia, no. Może odpalę jak już będą ćwiczyli podśpiewywanie z VNMem w raphousie
montaż pierwsza klasa
co to kurwa jest, weź to spróbuj ocenić jakoś normalnie
gówno obesrane
gówno obesrane
Śnieg Garbatym Nosom

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Oskar dla ubogich 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike