donGURALesko
Re: donGURALesko
czyste flow i bit
świeże mienso od gurala
Nie jest to szczyt jego możliwości a raczej bragga o tym co zawsze czyli pasji do rapu i swoim wieloletnim doświadczeniu. No i bit wolę jak mu robią returnersi albo soina bo ten do mnie średnio trafia
Nie jest to szczyt jego możliwości a raczej bragga o tym co zawsze czyli pasji do rapu i swoim wieloletnim doświadczeniu. No i bit wolę jak mu robią returnersi albo soina bo ten do mnie średnio trafia
Ostatnio zmieniony 02 mar 2025, 16:50 przez mordor, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziewczynę wyrwałem na Pana Gurala. Szok w chuj. Niech mu się darzy
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
W ogóle bez energii to nawinięte, DGE z 2005 roku by rozpierdolil ten bit w pył a tutaj jest miałkie pierdolenie jakbym sluchal Małpy
Zajebista robota Returnersow i momentami bardzo fajnie poskładane wersy ale generalnie znowu brakuje mi energii w tym flow Gurala
o, w końcu słuchalny kawałek od gurala.
no Returnersi raczej nie zawodzą.
pierdoli jak zwykle losowe słowa, ale jest oki
no Returnersi raczej nie zawodzą.
pierdoli jak zwykle losowe słowa, ale jest oki
Tak na luzie nagrał
stara szkoła w najlepszym wydaniu, gural zawsze bardzo mile widziany na głośnikach
Zajebista Saabina 93 my 2005-2007 i w sumie tyle... Beat taki trochę nijaki. Z Returnersami to jest trochę jak ze Snowgoons - 1 na 5 tracków ogień, reszta do kategorii "meh". Rap Gurala też trochę przymula, taka już jest jego deliverka na "starość", na pierwszych materiałach kasty, killazów i solowych jechał o wiele bardziej agresywnie, teraz to już nie to samo.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
gural nie wychodzi z mody mordy
Niezłe te single, ale to pewnie będą najlepsze momenty płyty
Po to są single. To te wisienki albumów, czy źle mówię
Bardzo ładna piosenka, Gural na truskulowych returnersach zawsze mi siedzi. Albo prawie zawsze.