ODKUPIE CIUCHY CLINIC MASSDENIM MORO ERROR
Moderator: Moderatorzy
-
clinicmassdenim
ODKUPIE CIUCHY CLINIC MASSDENIM MORO ERROR
Siema, chętnie kupię wszystkie ubrania od Marek takich jak: Mass Denim, Clinic, metoda sport, moro, Etylina, Malita, b3 p01, lenar ,Error, Bottle, Loop, Blackzone Southpole, Fubu oraz rozne buty portfele smyczki i inne rzeczy nawiązujące do tego konkretnego stylu 
Re: ODKUPIE CIUCHY CLINIC MASSDENIM MORO ERROR
siedzę sobie w bluzie clinica z żydowskim logo a ty chcesz ją ze mnie zedrzeć jak szaty z jezusa judaszu pierdolony
Potem ktoś zobaczy swoją bluzę na vinted
fliperzy nawet na ślizgawce
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
mam jedną koszulkę prosto, jak nie kupisz to najwyżej ubiorę w nią marzannę
notabene nie pierwszy raz jakiś fliper tu próbuje rapowe ciuchy kupić, biedacy nie wiedzą, że tu co najwyżej można kupić poczytać o odzieży taktycznej
Wez wracaj na szeroką pecie
xD kurwa czy wy na tej szerokiej myslicie jak flipperzy ze na zjedzalce to tylko siedza niekumate sleepy joes w czapce LA Kings miczel and ness ktorych mozna wyczyscic i sprzedawac Super Hip-Hop Estetyke na niebieskim serwisie z Vka lub drugim z koleczkiem walac przy tym 150-300% marzy?? tfu na taki hip-hop
a skoro juz sie naprodukowalem to gdyby ktos mial na podoredziu jedna z koszulek Dobrego Towaru (moze byc tez a ja plyne) to piszcie PW albo tutaj!
a skoro juz sie naprodukowalem to gdyby ktos mial na podoredziu jedna z koszulek Dobrego Towaru (moze byc tez a ja plyne) to piszcie PW albo tutaj!
byl zlodziej co nie kradl byl oszust co nie klamal i juz nie przestal
niezly gatekeeping odziezy y2k vintage oldschool hip hop bottle crewneck robicie widzowie