Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
no najlepiej jakby var jak najmniej interweniował - wtedy barany innych baranów nie wsadzałaby na konia
no i tak jest, długi rozważanie i sterczenie przed monitorem, by zmienić decyzję w kontrowersyjnej i niepewnej sytuacji to wypaczenie konceptu varu imo
oczywiste sędziowskie błędy - owszem, to się rozumie samo przez się
oczywiste sędziowskie błędy - owszem, to się rozumie samo przez się
-
Bisclavret
Beka w chuj z tego karnego, no ale chyba pierwszy raz zyskujemy coś na kontrowersji, bilans błędów mamy dalej na naszą niekorzyść także NO TRUDNO xd
Var varem, macie rację że to jest zjebane, ale te przepisy o ręce też są absurdalne, puszcza też zagrała ręką w polu karnym i w zasadzie nie wiem czemu nie było wtedy karnego, to jest chore że nikt poza Bońkiem nie wie kiedy jest ręką a kiedy nie....
Nieskutecznosc Motoru katastrofalna
Var varem, macie rację że to jest zjebane, ale te przepisy o ręce też są absurdalne, puszcza też zagrała ręką w polu karnym i w zasadzie nie wiem czemu nie było wtedy karnego, to jest chore że nikt poza Bońkiem nie wie kiedy jest ręką a kiedy nie....
Nieskutecznosc Motoru katastrofalna
No teraz też chyba powinna być czerwona dla Śląska w 2 min i nic, nawet nie dali sędziemu obejrzeć
Dębiński w C+ mówił, że piłka odbiła się od swojego piłkarza i wtedy jest inna wykładnia przepisówBisclavret pisze: ↑02 mar 2025, 14:38 puszcza też zagrała ręką w polu karnym i w zasadzie nie wiem czemu nie było wtedy karnego
Śląsk co odjebał w wyprowadzeniu piłki 
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
rozkręcili się w Warszawie
Wiadomo! Plus gol Lewego.
haha rykoszet łokciem i essa, brawo Śląsk nie zmieniaj się
Dodano po 9 minutach 8 sekundach:
XD ten macenko
Dodano po 9 minutach 8 sekundach:
XD ten macenko
Wygląda na gościa co mózgu za bardzo nie używa
pamiętam, jak go w zeszłym sezonie popularny MAGIC zdjął z boiska, a pan Macenko mijając Kocioł machał do nas łapami jakoś dziwnie i składał palce w takie coś, normalni tak nie robią imo
Pekhart w 60 minucie beka, w czym niby będzie lepszy od Szkurina xd
xd jak huj, że Baluta nie dostał nawet kartki za ten faul z początku meczu i dopiero teraz pierwsze żółtko
Ale to zmieścił Morishita, już znak firmowy te zejscia, takie okienko anulować aż szkoda
-
genocidegeneral
nie ukrywam, nieco mnie to zaczyna wkurwiać

Spoiler

"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- ConeyIsland
Czerwona 
kurwa ci asystenci jebani, gosc 3m na spalonym a ten czeka kurwa nie wiadomo na co