Lubin
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Lubin
Podopieczny Palucha , który chyba jest obecnie wyświetleniowo najmocniejszy po Paluchu w BOR.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- przedszkolanek
czy rekrutację do boru robi sie na podstawie wielkości diastemy?
Najmocniejszy jest Lipa i niedługo od niego nowe rzeczy snippety brzmią co najmniej zachęcająco.RIVALDO111 pisze: ↑24 maja 2023, 1:05 Podopieczny Palucha , który chyba jest obecnie wyświetleniowo najmocniejszy po Paluchu w BOR.
- Bryx Fenrir
- Bryx Fenrir
I wygląda na to że wylądował u Kiza, Lubin – Zapalara (prod. Majki, Stosicki, Yottsu)
- yungXpaproch
kurwa. o ten lubin to jest właśnie taki europejski rap w pigułce tylko tak dość porządnie upośledzony. Raz brzmienie totalnie francuskie, raz niemieckie, raz jeszcze jakieś tam. Do tego te teksty coraz bardziej kurwa autystyczne xD ale za to głos ma zaskakująco przyjemny. śmieszne że on jeszcze istnieje wsm, niech mu się wiedzie, brzmi na w porządku goscia
Lepiej bym tego nie ujął. Ja lubię jego rap.yungXpaproch pisze: ↑01 mar 2025, 2:58 kurwa. o ten lubin to jest właśnie taki europejski rap w pigułce tylko tak dość porządnie upośledzony. Raz brzmienie totalnie francuskie, raz niemieckie, raz jeszcze jakieś tam. Do tego te teksty coraz bardziej kurwa autystyczne xD ale za to głos ma zaskakująco przyjemny. śmieszne że on jeszcze istnieje wsm, niech mu się wiedzie, brzmi na w porządku goscia
A i potrafi polecieć bez kopiowania z tekstem, który jest o czymś:
Przy okazji moje słuchanie go nigdy nie będzie takie samo odkąd gdzieś przeczytałem, że ma głos idealny do disco-polo.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Dawno nie sprawdzałem, ale pierwsze jak słyszę Lubin to:
Imo Zapalara nawet spoko.
Imo Zapalara nawet spoko.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
-
pearl harbor
- Zbanowany
Ten gość jest dla mnie definicją bycia łbem.
On na tym wywiadzie rozkoszuje się każdą sekundą w której wydobywa się jego własny głos, w dodatku totalnie przekonany że jest prawdziwym bad boyem.
On na tym wywiadzie rozkoszuje się każdą sekundą w której wydobywa się jego własny głos, w dodatku totalnie przekonany że jest prawdziwym bad boyem.
Czekam na rapera Szczecin czy tam inna Gdynia
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
- yungXpaproch
morenka sweet night po angielsku słodka noc