Bukmacherka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Bukmacherka
1.75 na whu, podejrzany kurs...

@peterkurten wielkie 5 dla cb za podpis, tommy kruise na wiecznym propsie
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Cracovia 7 remis z rzędu?

pierwszy raz mi taka taśma weszła zagrana dwa razy
Gratki
a pokaż co jeszcze było na kuponie
piękne kupony, gratki
gratki, fajny kupon. patrząc na okoliczności meczu w Pilznie to Lazio chyba stanie się twoją ulubioną drużyną 
^ haha nawet tego nie ogarnąłem
poszedłem spać i rano tylko zobaczyłem 

CASHED 

no ale nieźle, łaził gol w 98min i kupon zielony
no ale nieźle, łaził gol w 98min i kupon zielony
Props kurwa kurs 247 zazdro mój max to był 80
I ostatnio mój ulubiony twitterowicz z typami na late
I ostatnio mój ulubiony twitterowicz z typami na late
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
na Villareal dzisiaj kurs 2.95 u siebie z Realem, który dopiero co grał dogrywkę z Atletico, value?
no nie wiem byku, ostatnio grali zawodnika więcej z alaves i nic nie mogli zdziałać, a real to real
ostatnio wbilem kurs @638, ale zrobilem early cashout w obawie przed pierwszym meczem Liverpoolu z PSG 
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
@wujot jeszcze dorzucilem dodatkowy kupon wtedy, bo widzialem, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku. Jakiegos wiekszego zalu o ten early cashout nie bylo, tym bardziej jak wejscie takiej tasmy to totalna loteria i zagralem z pobudek rozrywkowych. Ostatnio tez wrzucilem P$G na wygrana rywalizacje z Liverpoolem i w meczu ligowym pow. 4 lub 5 bramek przy kursie @5.20. Ale w MLS najlepsza zabawa wedlug mnie

Spoiler

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.