Ma takie spokojniejsze/bardziej rozkminkowe numery też.
VKIE
- mainsieskonczyl
Re: VKIE
Ciężko mi zinterpretować co to znaczy w podobnym klimacie bo Noon jest jeden, ale to są takie spokojniejsze i wolniejsze, a nie detroity czy autotune pod nowoczesne bity
- yungXpaproch
najlepiej sie odnajduje w takim klimacie vkie. podobnie spokojne-melancholijne numery jeszcze np. "w moich stronach" i "jebac twoich ziomow"
w ogole ja to lubie w chuj takie numery, dobre na smutne wieczory
w ogole ja to lubie w chuj takie numery, dobre na smutne wieczory
Bardzo dobry numer
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
pełna zgoda, vkie kot, jeden z nielicznych raperów młodego pokolenia (chociaż w sumie JUŻ 24 lata, ale niech będzie), który potrafi zapierdolić dobrą zwrotkę bez większego kombinowania, taki nawijacz co nie musi być uzależniony od trendów za wszelką cenę, props
- Hytry Wałek
-
pearl harbor
- Zbanowany
Obejrzałem jak on i White Widow nagrywają piosenki. Co to kurwa jest za stękanie i skrzeczenie? Naprawdę mix mastering jest w stanie tyle wydobyć z wokalu? To każdy z nas może być raperem.
Noon o vkie:
A z jakiego powodu zdecydowałeś się podjąć współpracę z vkiem?
Bardzo polecam biografię Tomasza Stańki napisaną przez Rafała Księżyka. Jedna z wielu mądrych rzeczy, która wyniosłem z tej lektury to stwierdzenie, że niezależnie od wieku artysta powinien nagrywać z młodymi ludźmi. Vkie jest raperem generacyjnym. Taki talent nie jest odkrywany co rok. Nie jest to jednak moje odkrycie, tę współpracę zasugerowała nasza wspólna, choć moja już była agencja bookingowa. Udało nam się wydać na razie szkic utworu, co i dla mnie i dla niego było pigułką do przełknięcia. Rozpoczęliśmy pracę nad nowym utworem, będzie o niebo lepszy. Mam nadzieję, że wkrótce uda się go wydać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji