Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 18:59 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Live
2. ciumcioki z emirates
3. City
4. Bournemouth
5. Newcastle
17. United
2. ciumcioki z emirates
3. City
4. Bournemouth
5. Newcastle
17. United
- rozklad_gaussa
bardzo bym chcial, zeby bournemouth skonczylo w top 5 i lm na vitality w przyszlym sezonie
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
same, oby city przeżyło jeszcze jeden sezon z guardiolą i odbierdoliło się od iraoli i bournemouth i od iraoli
- ConeyIsland
Lm w Nottingham i u wisienek 
Że kurwa co
Wszystko by się udało gdyby nie Matt Busby
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

byłoby pięknie, najgorsze co się może zdarzyć to jakaś Czelsi wczłapująca do top 5 rzutem na taśmę.
Ale no chyba nie ma opcji, żeby ktoś z trójki Nottingham/Bournemouth/Newcastle nie wszedł.
Czelsi całe szczęście gra gówno obesrane ostatnio jak bedoes, jeśli gwałtownie nie staną się świetni to LM powinno ich ominąć
biorąc pod uwagę te 5 punktów różnicy pomiędzy 3 a 10 miejscem przy 11/12 kolejkach do końca mam nadzieje że premierligczoki przygotowali dla nas wybitny scenariusz na końcówke sezonu i czeka nas tzw kino
Spoiler
enjoy1g pisze: ↑18 lut 2025, 13:26 Bo tak właśnie jest - ten team jest w budowie i ma zdecydowanie za duże braki w defensywie (na czele z Sanchezem na bramce) żeby myśleć o lepszej lokacie. Nicolas Jackson dalej nie pozbył się tej samej przypadłości, którą prezentował w Villareal - albo jest prawdziwym listem pola karnego i seryjnie strzela bramki albo seryjnie ich nie strzela przy ogromnej ilości stuprocentowych okazji. No i pewnie fani Chelsea sie ze mną nie zgodzą ale według mnie Madueke jest do wypożyczenia.A dla mnie to jeden z największych zawodów tego sezonu - ilość gubionych punktów przez drużyny z czołówki aż prosi do ataku do top 6 a Oni nic z tym nie robią i dalej kurczowo trzymają się ~10 miejsca, na domiar złego głównie tracąc punkty z drużynami z drugiej części tabeli.
A Brighton obecnie 1 pkt straty do 6 miejsca, atakują. Dalej są w obu pucharach, dobra seria obecnie, ja bym nie był rozczarowany
Brighton vs Fulham w sobotę
no to niezla zolta kartka
Gruba Berta zastąpi Edu na stanowisku dyrektora sportowego Arsenalu. Ostatnio ten Włoch pracował w Atletico, z którego odszedł w styczniu.
bardzo mi się podoba różnica punktów między miejscami 4-9, naprawde dużo się może jeszcze wydarzyć
Niby tak, ale to jedyne emocje w tym sezonie już, dawno tak słabego nie było, gdzie mistrza i spadkowiczów znamy już od lutego albo i szybciej.
- ConeyIsland
Stadion ma być częścią wielkiego projektu modernizacji całej dzielnicy. Wstępne kalkulacje szacują, że przyniesie on brytyjskiej gospodarce 7,3 miliarda funtów rocznie. W ramach projektu pracę może zyskać 92 tysiące osób, wybudowanych zostanie 17 tysięcy domów, a Manchester będzie odwiedzało dodatkowo 1,8 miliona turystów.
Manchester United ogłaszając plany dotyczące nowego stadionu przedstawił pierwsze koncepty, jak może wyglądać stadion oraz okolica wokół nowego domu Czerwonych Diabłów. Za projektem stoi uznane biuro architektoniczne Foster + Partners. Przedstawiony projekt opiera się na trójzębie, który dzierży diabeł w klubowym herbie. Nie jest to natomiast ostateczny wygląd stadionu.
Media spekulują, że budowa nowego stadionu może pochłonąć około 2 miliardy funtów.
Nie ma szans że to nawet trochę tak będzie wyglądać
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Cech
Azpi - Terry - Thiago Silva - A. Cole
Lampard - Kante - Makelele
Zola - Drogba - Hazard
Kibice w głosowaniu wybrali najlepszą jedenastkę na 120 lecie klubu
Azpi - Terry - Thiago Silva - A. Cole