Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
katastrofa ta rozmowa z najmanem
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
e tam nawet spoko, zasmialem sie kilka razy z tego jakim najman jest kretynem ale no do niego trzeba wlasnie tak podchodzic, nie traktowac powaznie ani jednego jego slowa
ja bym wolał powrót do wywiadów ze "zwykłymi" ludźmi jak kiedyś z babką co taksówką jeździła. Nie wiem z jakimś bardziej komunikatywnym imigrantem co w kebabie pracuje czy kierowcą autobusu
no to całkiem niedawno wleciała przecież rozmowa ze zwykłym przedsiębiorcą z Pruszkowa 
- przedszkolanek
możesz sobie z winim poopowiadać np historie o dziwkach
ktoś mi przypomni na ktorym wywiadze wini pomylił Pikeja z Pikerem i rapera z ktorym gadał taki cringe złapał że chuj aż przemilczał a wini co ty ? Siostry natali kukulskiej słuchasz ? nie pamietam tego do konca
Znaczy no ja kumam ZABIEG, bardziej mi chodzi o to, że Drabikowski udzielał wywiadów normalnie z ryjem, temu byłem zdziwiony.
No ale to wywiad z tym drugim ziomkiem (i chyba OG zalozycielem?), który teraz ma zespół Patriarkh - który na Insta posługuje się nazwa... BatushkaBand. Stąd moje zdziwienie, ale zatrzymałem się w ich historii na okresie dram i rozpadu i nie wiem, kto jest synem kogo.
No ale to wywiad z tym drugim ziomkiem (i chyba OG zalozycielem?), który teraz ma zespół Patriarkh - który na Insta posługuje się nazwa... BatushkaBand. Stąd moje zdziwienie, ale zatrzymałem się w ich historii na okresie dram i rozpadu i nie wiem, kto jest synem kogo.
polecam każdemu kto lubi winiego
https://www.youtube.com/watch?v=iplUI5KeIa0
bardzo fajny, szczególnie rozdział "relacje z bogami i religią". esencja poglądów winiego na ten temat.
https://www.youtube.com/watch?v=iplUI5KeIa0
bardzo fajny, szczególnie rozdział "relacje z bogami i religią". esencja poglądów winiego na ten temat.
Nie żeby tej esencji RELIGII ESSA nie wykładał w co drugim wywiadzie, co to to nie
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
inaczej. żebyś nie musiał oglądac co drugiego wywiadu, to tutaj masz wszystko w kupie
-
dziejaszek
W kupie, dobrze powiedziane
filmiki z tak dogranym dźwiękiem i piosenki gdzie raperzy rymują ragnarok z raz na rok powinny z automatu być usuwane z internetu
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- przedszkolanek
akademia popkillerów, o kurwa