NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
- zemsta1camzata
Re: NBA
ten idzie na rekord, chyba 11 klub w karierze już
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- zemsta1camzata
chyba tylko czyszczenie salary przez pozbycie się smarta
Cavs
Suns
Chciałbym wiedzieć jak w praktyce część deali wyglada czy taki Schroder czy Tucker w praktyce musieli lecieć do nowych klubów podbić kartę czy dostali wiadomość by siedzieć poki co na dupie bo nawet koszulek dla nich nie robia
Suns
Chciałbym wiedzieć jak w praktyce część deali wyglada czy taki Schroder czy Tucker w praktyce musieli lecieć do nowych klubów podbić kartę czy dostali wiadomość by siedzieć poki co na dupie bo nawet koszulek dla nich nie robia
Gdyby wyciąć McClunga chyba najgorszy konkurs jaki oglądałem, ja pierdole co to było. Białasy robiące po 6 prób wsadów, które i tak były już tysiąc razy, bezpośrednio po obejrzeniu odpaliłem sobie highlighty z 2016, przecież Lavine i Gordon ze swoją siłą i hang timem wyglądali przy tych dzisiejszych jak jebani kosmici.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
No nie oglądałem dlatego się zabezpieczyłem tym słowem zamiast rzucać od razu NAJGORSZY W HISTORII hehe wiesz o co chodzi
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
cooper flagg welcome to san antonio danza kuduro remix
zaraz fox też pewnie zakończy sezon, żeby wyleczyć kciuka
zaraz fox też pewnie zakończy sezon, żeby wyleczyć kciuka
ale hujnia z wembym, zakrzepy to nie są jaja, przy ciągłym nawracaniu to może nawet skończyć karierę jak chris bosh
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)