Belmondo
- marmolad_k2
Re: Belmondo
Dzień dobry pani Prowo.
fajna rozprawka 3+ na zachętę
Ech, @2ps__
Weź tu kobicie powiedz, że to tak nie wygląda. Słaba siła, wiara. W sumie kobiety bardziej podatne niż faceci... Ty sobie life sports, ale w sumie jak tak to czytam to @runiek vibe, ale on to przeca zero nałogu, rekreacyjnie majka, wina ojca, essa.oooizneb pisze: ↑13 lut 2025, 17:52 tbh ja sama jestem wjebana w narkotyki 4 lata, nie jestem juz ta sama osoba co kiedys i nie bede juz nigdy. to jest nieodwracalne. nawet mimo mojego paromiesiecznego odwyku (odbylo sie bez osrodka) ostatnio wrocilam do nalogu z zdwojona sila, niestety to co powiem zaboli lecz de facto uzaleznienie aka narkomania to wyrok do konca zycia, mozna tylko przyklejac plasterki, robic wieloletnie odwyki od uzywek, ale to wszystko zostaje, myslenie nie jest juz takie same. nawet ja walac mefke nie postradalam jeszcze zmyslow (dobra, moze jednak nie xD ale paromiesieczna przerwa od wszystkich uzywek mi pomogla i odzyskalam na jakis czas kontrole nad tym, lecz jak widac znowu ja trace i guess) jak ten pan, alfa to juz najwyzsza poprzeczka i jak mowilam jedno nawet zazycie sprawia ze sie jest inna osoba.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
[stara opinia, wpis typu nie zestarzał się dobrze, keep scrollin']
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, 2:27 przez oooizneb, łącznie zmieniany 1 raz.
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
- gods bidness
Były jakieś odniesienia do Belmondo w polskim rapie? Coś kojarzę, że ktoś coś rapował, że coś tam w wannie jak Belmondo, nie pamiętam kto i czy nie na fristajlu. Też Pih coś tam, że "jebał to tranzystor" i Tede się często z tego nabijał na jakichś live'ach, ale pewnie było coś jeszcze?
- ConeyIsland
takie coś?
ty pisaną na kiblu zwrotę z belmondo
ty pisaną na kiblu zwrotę z belmondo
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
- marmolad_k2
To WRR właśnie.
gods bidness pisze: ↑14 lut 2025, 9:26 Były jakieś odniesienia do Belmondo w polskim rapie? Coś kojarzę, że ktoś coś rapował, że coś tam w wannie jak Belmondo, nie pamiętam kto i czy nie na fristajlu. Też Pih coś tam, że "jebał to tranzystor" i Tede się często z tego nabijał na jakichś live'ach, ale pewnie było coś jeszcze?
z wanną jeszcze tutaj
- gods bidness
Właśnie! Z tą wanną to mi się diho kojarzył z tego kawałka powyżej.
Nikt nie wrzucił full wersji, więc dorzucam full wersję.
Zagraniczne kolaboracje innych raperów chowają się przy zagranicznych kolaboracjach Młodego G
Zagraniczne kolaboracje innych raperów chowają się przy zagranicznych kolaboracjach Młodego G
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
viewtopic.php?p=1053299#p1053299
btw belmondo koncertujący z żydami to nawet nie jest rzecz z tego roku:
viewtopic.php?p=796339#p796339
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
dziejaszek
Kidd nawijał "Wpadam w trans przez bity, Belmondo z trans napity"
Nie wiem czy ta kwestia była tu kiedyś poruszana, ale Outro na płycie TłustyKot & DJ Bidi - "TheRapy" składa się z głosówek nagranych na telefony chłopaków i podejrzewam, że kilka rozmów dotyczy Belmondziaka i jego matki. Belmondziak latał wtedy z nimi w ekipie, a sporo gadają tam o jakimś Tytusie i jego matce. Ktoś potwierdzi, ktoś zaprzeczy?
- gonny_trebor
- Moderator
no cóż jeśli to o nim to wyłania się taki obraz tyty że już w wieku nastoletnim lubił popłynąć
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
latal wtedy jako turk aka turkus jeszcze przed Alf aka Alfred
-
bobermann3000
przed bojkotem był turkus i alfred?