w ogóle cudowne to było story, od tych szumnych deklaracji o ekipie, przyjaźni na zawsze, rapowej rodzinie, wielkich wspólnych planów wydawniczych i koncertowych, po rozpierdolenie tego wszystkiego i zakończenie działalności w ile? rok max?
no ale epka fajna, ja mam duży sentyment i nawet dukający Kidd mi jakoś bardzo nie przeszkadza
to jeszcze zostawię tu te klasyk wywiady dla potomnych, którzy tego nie widzieli wtedy. Później (w sensie tego samego dnia co nagrania wywiadów) był słynny wrocławski koncert, z którego Laik spierdolił, i dalej już rozpad ekipy Spoiler
to byl poczatek konca ich ekipki, w 2014 jeszcze razem nagrali numery "Tylko my remix", "R.A.", "Hood shit remix" i "Cut Addix" i jakos wtedy Laik poinformowal o odejsciu z RA
jeszcze byl "Trylon", ale on powstal przed tym slynnym koncertem
ksxn pisze: ↑12 lut 2025, 12:26
to byl poczatek konca ich ekipki, w 2014 jeszcze razem nagrali numery "Tylko my remix", "R.A.", "Hood shit remix" i "Cut Addix" i jakos wtedy Laik poinformowal o odejsciu z RA
jeszcze byl "Trylon", ale on powstal przed tym slynnym koncertem
faktycznie, byłem pewien, że te wywiady są datowane na 2014, ale słynny koncert był w 2013 kilka miechów po wydaniu ep, a oni później się jeszcze rozchodzili i schodzili, więc definitywnie jebło z rok później
2do5 pisze: ↑12 lut 2025, 11:22
okładka idealnie utożsamia się z rapem typu zabijam wack mc's ale reedycja już była komiksowa, bardzo elegancka
Spoiler
Dodano po 30 sekundach:
ksxn pisze: ↑12 lut 2025, 11:20
no okladka z reedycji mega chujowa w porownaniu do oryginalu
a to nie czasem na odwrót?
Oryginalną okładką była ta "komiksowa". Nakład wynosił 666 szt.
edenmar pisze: ↑12 lut 2025, 12:23
to jeszcze zostawię tu te klasyk wywiady dla potomnych, którzy tego nie widzieli wtedy. Później (w sensie tego samego dnia co nagrania wywiadów) był słynny wrocławski koncert, z którego Laik spierdolił, i dalej już rozpad ekipy Spoiler
Widze ze niepopularna opinia ale imo okladka z reedycji fajniejsza od og, mialem ja nawet przez jakis czas jako tlo na telefonie
Co do rapu to kidd rozjabal w tytulowym tracku, do dzis sie pojawia banan na twarzy przy dwuwersie o powtarzaniu jego ksywy 3 razy przed lustrem
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
druga okładeczka najlepsza, jednak dalej jestem w szoku że tutaj w sumie każdy reprezentuje równy zajebisty poziom. No może poza to znowu rap addix, gdzie laik ma swoje najlepsze wejście na bit + zwrotke ever
Spierdoliłem to i Jestem Sam regularnie na playliście (polecam Jestem Sam w remixie DJa Ace). Kurwa, w pewnym sensie Rap Addix jako ekipa uformowali część mojej osobowości, nadal czekam na cokolwiek od nich, pamiętam jak zajarany byłem że taka ekipa w ogóle się zebrała. Cała ich otoczka była wyjątkowa
Był od wtedy jakiś inny projekt gdzie rozpoznawalni gracze z podziemia zebrali się razem i stworzyli zajebiście mocny skład w którym nikt nie odstawał? Nic sobie nie przypominam
była wyjątkowa bo byłeś małolatem w chuj zajaranym rapem, a takie postacie jak laik, charyzmatyczne, pierdolące wszystko i wszystkich działają mocno na psychike rozwijającego się młodego człowiekak
ja w sumie od nie uciekniesz bardziej wole junesa smutnego z petem, czyli jedyneczke