mlody korden
- bilderberg
Re: mlody korden
Ja pierdole o co mu chodzi xD
Ja pierdole jaki łak w którą stronę to idzie dostał na pizde i wyje jak pies do tego mikrofonu nie da się słuchać przyjzalem się twórczości tego kordena i nie kumam jego promowania przez Białasa który jest rapowo kotem czy on ma chuja w uszach czy co niewiem ale myślą o nim pewnie jak o produkcie niestety takie czasy długie włosy leszcz na liscia wersy z dupy i ten głos przecież to wstyd kolegom by było puścić co dopiero w internet i promować a dzieciaki się jarają bo sbm i popularne nie słyszałem większego gówna w Polsce od czasu Kazika kkk i malolata k2 dno
Najlepszy to ten lord dripiez chyba kawalek
klamki wsadził za pampersa przecież on za samo twarzowe i to jak się ubiera dawniej by dostał w pizde został by skrojony i by się nie pokazywał a tu widziałem że ta faja jakies wałki robi w dodatku co za czasy nie mam słów wie ktoś skad jest ta faja ?
fajne
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
dead problem - la flare
dzisiaj wyszła debiutancka płyta.
Moj komentarz - fajne, ale już więcej nie nagrywaj.
Moj komentarz - fajne, ale już więcej nie nagrywaj.
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
-
34beatajuice
- Zbanowany
Kurwa coś takiego to przejdzie u murzyna niedrozwoja a nie u bananka Polaczka z długimi włosami, dziwne że w pizdę na tych sowich koncertach nie dostaje, wyje jak suka z wymuszonym przesterem, nie tak Rage powinien wyglądać