Laikike1
Re: Laikike1
jest po ksywkach w tym roku
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
przydałoby im się wypierdolić kartky 
Dodano po 12 godzinach 12 sekundach:
aha i co znowu nic nie wypuścił no dajcie spokój
Dodano po 12 godzinach 12 sekundach:
aha i co znowu nic nie wypuścił no dajcie spokój
Z Brudnymi to człowiek wiedział, ale tutaj jednak liczyłem.
https://uk.linkedin.com/in/marcin-karwacki-61991b154
Szybki stalking i wygląda, że jako Polak uczy angielskiego w Angli. (Chyba, że zbieżność imienia nazwiska miasta i fachu)
Szybki stalking i wygląda, że jako Polak uczy angielskiego w Angli. (Chyba, że zbieżność imienia nazwiska miasta i fachu)
- marmolad_k2
W sekcji Więcej profili dla ciebie wyświetlił mi się jeszcze Wankej, Dizkret i 3 Jurków Buczkowskich 
Soulpete twierdzi, że Laik już nie wróci do nagrywek.
Nie wiem co tam się wydarzyło, ale szkoda, bo Rzeczy Naturalne ładnie siadły.
Nie wiem co tam się wydarzyło, ale szkoda, bo Rzeczy Naturalne ładnie siadły.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- ConeyIsland
Facet ma 44 lata, tak tylko dodam.
mógłby puścić jeszcze te Rzeczy 2, zwłaszcza że bity były chyba już wybrane i coś tam niby zaczęło się dziać, no ale zrozumiałe, że gość ma już inne życie i ważniejsze sprawy na głowie
ale ten czas zapierdala jednak, wydaje się, że to nie było tak dawno jak rapował "32 lata i dalej w chuju wszystko", a to już 12 lat minęło
ale ten czas zapierdala jednak, wydaje się, że to nie było tak dawno jak rapował "32 lata i dalej w chuju wszystko", a to już 12 lat minęło
Dobrze, że w Stanach dinozaury nie wiedzą ile mają lat.
Laik wróci do nagrywania, ale najpierw macie go błagać, pisać że tęsknicie i brakuje go na scenie i dopiero wtedy atencjusz łaskawie ogłosi wielki powrot
Czyli to co zawsze chciał robić . Także propsy leco, spełnił się zawodowoPebeka pisze: ↑02 sty 2025, 6:22 https://uk.linkedin.com/in/marcin-karwacki-61991b154
niech puści chociaż te rzeczy nasralne
No to się nie doczekam rzeczy nasralnych szkoda
Naturalne to dla mnie 10/10 - najlepszy laik kiedykolwiek. Z sensem ale bez 8 den. Jak kończyć z rapem to w peaku, ale zawsze będę czekał na nasralne 
Zaraz po Ikonie #5
Szkoda szkoda, ale nic na siłę jak już ma robić rzeczy to naturalnie
Spoiler
Hehe
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Podsumowanie kariery od bozka na slizgu do wycierania tylka dzieciakom w podstawowce, ale marniak.