mniej znani - bo mało medialni lub freshmani z potencjałem
Re: mniej znani, ale na poziomie
Ten koleżka mi się podoba. Oprócz tego kawałka warto jeszcze sprawdzić Welcome to my neighbourhood.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- SuperRapMaster
Mało znani, ale reprezentujący dobry poziom
Znam trochę takich i mógłbym o każdym założyć temat, ale uznałem, że nie ma to sensu, bo ruch byłby w nich zerowy. Zamiast tego skopiuję temat z plhh.
Zacznę od Mr. Greena, bo dla mnie to top 10 producentów, a niewielu o nim słyszało. Wiecie, że wyprodukował Design in Malice? Pewnie nie, a dla mnie to bit wszech czasów.
Zacznę od Mr. Greena, bo dla mnie to top 10 producentów, a niewielu o nim słyszało. Wiecie, że wyprodukował Design in Malice? Pewnie nie, a dla mnie to bit wszech czasów.
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
dead problem - la flare
Re: mniej znani - bo mało medialni lub freshmani z potencjałem
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 3:09 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
Seuss Mace
dzięki chi za Moh Baretta, siadł.
dzięki Luv Sic za Forest Claudette - Creaming Soda, kurwa dobre!
O Mr. Green, dla mnie absolutna klasyka, ta płyta PaceWon/Mr. Green - The only color that matters is green - sztos, piona SuperRapMaster!
dzięki chi za Moh Baretta, siadł.
dzięki Luv Sic za Forest Claudette - Creaming Soda, kurwa dobre!
O Mr. Green, dla mnie absolutna klasyka, ta płyta PaceWon/Mr. Green - The only color that matters is green - sztos, piona SuperRapMaster!
mega dojebany numer - niestety prawdopodobnie jest to one-hit wonder
od wydania tego minęły ponad 3 lata, coś tam nagrywa ale ani nie robi liczb ani zbytnio się nie wyróżnia więc raczej nic większego z tego nie będzie
to dziś rano zrepostował na twitterze Andrew Barber z Fake Shore Drive który często wrzuca jakieś ciekawe rzeczy
nie sprawdziłem w sumie nic więcej więc nie wiem czy polecam
a jak ktoś lubi flow w stylu darcie mordy to polecam tą laseczke
w sumie to cały "album", tym bardziej że trwa tylko 15 minut mimo 11 numerów
Chapolations
Spoiler
A przepraszam co to ma być
jakiś czas temu na nią wpadłem i dobrze mi się jej słucha, wiadomo pewne niedociągnięcia są ale może z niej coś być
swoja drogą niezły track seqencing na tym projekcie, a to zawsze podbija repeat value więc props dla osoby która to składała w całość
Nie łapiemy się pod publiczne dofinansowania, bo nie spełniamy unijnych norm minimalnej ilości kobiet i murzynów w moderacji.
Nie łapiemy się pod publiczne dofinansowania, bo nie spełniamy unijnych norm minimalnej ilości kobiet i murzynów w moderacji.
fajny gosc stylowy kurwa chyba, ze tak juz sie rapuje i jestem z tylu z tymi newcomerami