Junes x Gap1 - Big Man Things (2025)
Re: Junes x Gap1 - Big Man Things (2025)
Powiem tak, mimo, że to nie jest to na co liczyłem od Junesa to i tak trzyma poziom, fakt jednak, że ten styl średnio do niego pasuje.
- FruitOffTheWall
z całym szacunkiem dla Junes ale on brzmi jak tonciu na tych drillach xd
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
jako człowiek chcąc niechcąc znający na żywo Toncia, bardziej niż bym chciał, chciałem Cię zbesztać za to porównanieFruitOffTheWall pisze: ↑01 lut 2025, 15:06 z całym szacunkiem dla Junes ale on brzmi jak tonciu na tych drillach xd
a potem posłuchałem nowego Junesa
jodupca
to kurwa forum rap, nie wizaż
Rap poszedł tak do przodu, że byle youtuber nawija lepiej niż junes. W ogóle co za pomysł, żeby po takiej przerwie, z takim brakiem flow wbijać na drillową podziałkę i podpinać do tego autotune jeszcze xD karykaturalne
A mi się całkiem podoba ta płyta, może nie ma junes takiego powera na tych drillach, ale nie ma też jakiejś tragedii. Dobrze, że wrócił to i tak jest lepszy powrót po tylu latach niż np te numery jimsona z szafy .
Jakbym chciał bronić bardzo tu Junesa to jakoś nie da rady niestety. Czekam na Junesa z 2013 z Nie Uciekniesz EP Rap Addix albo Nie-EP.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Mam nadzieję, że na innych bitach.

Spoiler

Ostatnio zmieniony 04 lut 2025, 12:30 przez Sieloo, łącznie zmieniany 1 raz.
zajebiście że będzie fizyk, szczególnie że Kidd już swoich nie wypuszcza
a co do samej płyty nie jest to na co liczyłem ale pojedyńcze tracki wejdą na playliste, na pewno "Znaczone Karty"
a co do samej płyty nie jest to na co liczyłem ale pojedyńcze tracki wejdą na playliste, na pewno "Znaczone Karty"
tragiczne to jest, niestety
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
macie tu jeden z drugim jak się poprawnie lata po drillach od Gap1
przesłuchałem dziś, niestety fatalne 
-
dziejaszek
A mi się podoba, dobre teksty, dla nich Junesa słucham
Po opiniach w temacie odwlekałem sprawdzenie tego materiału aż do dzisiaj no i się zaskoczyłem nawet pozytywnie. W tym miejscu warto dodać, że nigdy jakimś turbo słuchaczem Junesa nie byłem, więc też moje oczekiwania nie były wygórowane, ale ten materiał zwłaszcza na tle tego co się dzieje w meju jest no średni z lekkim plusem. Numer serce i rozum jako jedyny na niedrillowym podkładzie się wybija na plus ale mimo pewnej koślawości te wiertarowe podkłady współgrają z tekstami i budują trochę upośledzony ale jednak ciekawy klimat.
Taki materiał do sprawdzenie i powiedzenia chujowe albo powiedzenia no nawet spoko i powrotu za X czasu żeby się utwierdzić w pierwszym lub drugim stwierdzeniu.
Taki materiał do sprawdzenie i powiedzenia chujowe albo powiedzenia no nawet spoko i powrotu za X czasu żeby się utwierdzić w pierwszym lub drugim stwierdzeniu.
Junes - Bendżamin Baton rapu, niedługo mumble rap a później już tylko będzie płakał
Popi.jaku