za to Jay Spearing nadal sobie kopie piłkę(mocne słowo)..w Liverpoolu u 21, w tamtym sezonie był na pewno, może jeszcze nie powiedział ostatniego słowa i do dorosłej kadry go wezmą i sprawdza
Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
akurat, przy okazji sprawdzania sobie wczoraj pucharu Francji, znalazłem i zdziwiła mnie informacja że bordo w 4 lidze, jeszcze bardziej że potężny Carroll na ataku Żyrondystów, w sumie fajna emerytura
za to Jay Spearing nadal sobie kopie piłkę(mocne słowo)..w Liverpoolu u 21, w tamtym sezonie był na pewno, może jeszcze nie powiedział ostatniego słowa i do dorosłej kadry go wezmą i sprawdza
Djibril Diaw też tam w Bordo gra. XD Kiedyś znany z gry w Koronie.
W sensie to ironia tak? Czy też uległeś tej podjarce dziennikarzy, że wow ale grają wysoko, to nic że rywal ma być mnóstwo sytuacji 'sam na sam', ale jak stoją wysoko!!!1 już zresztą w tym sezonie przestali się ośmieszać i tak grać
Już pomijam jak można go do Conte porównywać, który sobie teraz wraca do Serie A i zaraz w pierwszym sezonie mistrza zrobi
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
ziomek, ale mi nie zależy na tym, żeby koguty rozwijały się jako zespół czy grały pragmatyczną piłkę, Australijczyk sprawił, że częściej było wesoło na boisku, usprawnił kilku grajków, zasiał nadzieję w sercach kibiców Tottenhamu na zajawce z 1 sezonu, po czym brutalny zjad do bazy i tak karuzela się kręci - no i chuj, mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, także po części
co nie oznacza, że nie chciałbym aby dalej pracował w Londynie (jako sympatyk Arsenalu btw) i nie porównuje go do Conte a juz tym bardziej w odniesieniu do wyników na tle różnych lig xd
hahaha logika ekstraklasy już jaga przegrywa z zawsze groźną stalą mielec
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Tak czułem, że ten kurs 2.30 na Jagę to pułapka. XD
Ja głupi się skusiłem na Jage po takim kursie xD skąd bukmacher wiedział i wpuścił nas w maliny? Dlatego, że Jaga nigdy nie wygrała ze Stalą na wyjeździe?
na przypale Górnik zaczął, wydaje mi się, że powinien być karny dla Pogoni za tę rękę
nic na potem
- FruitOffTheWall
ciekawe od kiedy pogoń tak jedzie z żabolami haha lol
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
W sumie Górnik zaczął, no i nie ma co się im dziwić, szczególnie, że dziś oficjalnie już Ruch jest u nas. Dla mnie chujowo bo wyjazdów do Gliwic, Zabrza czy dalej przez slask mam kilka i zawsze Górnik piwo podrzucił, z resztą nawiązali do tego przyśpiewką.
MalinowyJogurt 2
ktoś mnie wcześniej zrugał za betona taktycznego, ale na chwilę obecną to wygląda właśnie tak, że chłop za wszelką cenę próbuje przenieść sportingowe ustawienie pod płaszczykiem budujemy, tylko mam wrażenie że prędzej united znajdzie się w strefie spadkowej lub dalot zagra na środku obrony niż on spróbuje coś zmienić. oczywko amorim nie ma się co martwić o posadę, dawno nie pamiętam, żeby jakikolwiek trener miał tak duży kredyt zaufania (przynajmniej wśród kibiców), więc można wszystko zrzucać na chujowy skład jakby byli jakimś sheffield z zeszłego sezonu
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
aha no i na burdel od środka
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
aha no i na burdel od środka
-
genocidegeneral
hahahah leicester ale fart XDD
Dodano po 3 minutach 29 sekundach:
a teraz już niefart
Dodano po 3 minutach 29 sekundach:
a teraz już niefart
Haha, united jest takie żałosne
tym razem var, a raczej jego brak, uratował im dupę
Ale to dobrze, zaraz znowu porażka w lidze
Fascynujący twór drużynopodobny
tym razem var, a raczej jego brak, uratował im dupę
Ale to dobrze, zaraz znowu porażka w lidze
Fascynujący twór drużynopodobny
Brawo Hubi, myślałem że się nie podniesie po tym TB.
Jutro Alcaraz
Jutro Alcaraz
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.