Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
- ConeyIsland
Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
No nie mogę sobie przypomnieć... Gdzie użyte zostało to "I told y'all, here they come now, you see them"?? Myślałem o Polskie Karate, o Bonsoulu ale nie mogę znaleźć...
- Oportunistycznyebaka
Ostatnio wpadłem na post hardcorowego obrońcy oldschoolu, który naśmiewał się z portali rapowych próbujących Illmatica do WPZLJŻ. Czy to porównanie odpowiednie czy nie to najmniej istotne, ale o co innego ja tutaj.
Kto wydał lepszą uliczną płytę Molesta czy Małolat?
Kto wydał lepszą uliczną płytę Molesta czy Małolat?
lepszą małolat. ale większym klasykiem jest skandal molesty
Sory za odkopanie ale widze ze nie bylo i tak odpowiedzi a mnie interesuje temat
Nie wiem co to za kawalek bo juz niedostepny, jezeli faktycznie byl to hyperpopowy kawalek i dalej szukasz artystow w tej stylowie to polecam Winnterzuko z Francji, brzmienie dojebane imo i teksty tez ciekawe jezeli parlez-vous français. Polecam puscic sobie WINNTERMANIA albo Von, moje osobiste klasyki chyba juz
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Małolata z chęcią sobie włączę, a na Moleście krwawią mi uszy
ConeyIsland pisze: ↑27 sty 2025, 10:46 No nie mogę sobie przypomnieć... Gdzie użyte zostało to "I told y'all, here they come now, you see them"?? Myślałem o Polskie Karate, o Bonsoulu ale nie mogę znaleźć...
1:05
- ConeyIsland
Dzięki wielki ale to nie to. To czego szukam miało wejście bitu tuż po tym "you see them?".
Dodano po 15 minutach 44 sekundach:
e:
KURWA MAM!!! OD 0:10 WCHODZI.
Dodano po 15 minutach 44 sekundach:
e:
KURWA MAM!!! OD 0:10 WCHODZI.
- marco_pantani
czy mi sie wydaje czy w ostatnich miesiacach wychodzi duzo gowna? xD
naszlo mnie dzis na to zeby przesluchac 24 rok i styczen tego roku i doszedlem do konkluzji ze malo interesujacych rzeczy wychodzi od starszych raperow a mlodszych mauo. lemik i kamil fajne rzeczy wypuscili
pikers wypuscil pare fajnych kawalkow, koneser top plytka, diho na jednokrotne przesluchanie, pare rzeczy od drona, olgier dobry kesz wypuscil, plytka kubiego to chyba jakas prowokacja, sentino tez puscil pierwsza plytke chujowa, a druga troche lepsza
naszlo mnie dzis na to zeby przesluchac 24 rok i styczen tego roku i doszedlem do konkluzji ze malo interesujacych rzeczy wychodzi od starszych raperow a mlodszych mauo. lemik i kamil fajne rzeczy wypuscili
pikers wypuscil pare fajnych kawalkow, koneser top plytka, diho na jednokrotne przesluchanie, pare rzeczy od drona, olgier dobry kesz wypuscil, plytka kubiego to chyba jakas prowokacja, sentino tez puscil pierwsza plytke chujowa, a druga troche lepsza
zwracam honor
Nie wydaje ci się.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
nowsi raperzy = ci co sluchalem ich ~7 lat temu
starsi raperzy = ci co 10 lat temu mieli juz ugruntowana pozycje
starsi raperzy = ci co 10 lat temu mieli juz ugruntowana pozycje
0:50
Co to za kawałek moi drodzy?
styl zakręcony jak czas akkusativ
Płyta ground zero mixtape
Czesc wszystkim, przychodzę tu z zapytaniem o płytę pro8l3mu. Dlaczego na płycie nie ma ostatniego kawałka ground zero a na Spotify jest ? Niestety nie mogę znaleźć nigdzie informacji na ten temat dlatego pytam się was. Pozdrawiam
Re: Płyta ground zero mixtape
Nie mam pewności, ale obstawiam, że numer byl dodawany do jakieś limitowanej edycji na fizyku, a z czasem po prostu wjechał również na spoti. Ale niech lepiej wypowie się jakiś fan zespołu KŁ0PO7.
Re: Płyta ground zero mixtape
to byl ukryty bonus track, ktorego istnienie wyszlo na jaw dlugo po premierze
PRO8L3M sprzedał 20 tysięcy egzemplarzy swojego ostatniego krążka “Ground Zero Mixtape” i z tej okazji przygotował dla fanów niespodziankę. Zespół udostępnił bonus track “Ground Zero”, któremu towarzyszy animacja augmented reality stworzona do niepublikowanego wcześniej kawałka.
To zupełnie nowa, nietypowa forma dystrybucji muzyki, która ma również promować kupowanie fizycznych wydań albumu artysty. Utworu posłuchać można wyłącznie poprzez aplikację PRO8L3M opartą o AR (augumented reality) – rozszerzoną rzeczywistość, dostępną do pobrania na platformach App Store oraz Google Play. Aby odsłuchać utwór należy zeskanować kamerą okładkę CD “Ground Zero Mixtape”, której grafika zawiera w sobie znaczniki wyzwalające odtwarzanie się dźwięku w aplikacji.
Chyba to: (ksiaze700 - o3 czerwone)
https://www.youtube.com/watch?v=HurRZgKvx6E
Link z posta znalazłem na stronie z tekstem https://lyrics.jspinyin.net/lyrics-ksiaze-o3-czerwone/
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
bardzo fajna akcja to była i zajebisty numermoody pisze: ↑15 lut 2025, 15:46 to byl ukryty bonus track, ktorego istnienie wyszlo na jaw dlugo po premierze
PRO8L3M sprzedał 20 tysięcy egzemplarzy swojego ostatniego krążka “Ground Zero Mixtape” i z tej okazji przygotował dla fanów niespodziankę. Zespół udostępnił bonus track “Ground Zero”, któremu towarzyszy animacja augmented reality stworzona do niepublikowanego wcześniej kawałka.
To zupełnie nowa, nietypowa forma dystrybucji muzyki, która ma również promować kupowanie fizycznych wydań albumu artysty. Utworu posłuchać można wyłącznie poprzez aplikację PRO8L3M opartą o AR (augumented reality) – rozszerzoną rzeczywistość, dostępną do pobrania na platformach App Store oraz Google Play. Aby odsłuchać utwór należy zeskanować kamerą okładkę CD “Ground Zero Mixtape”, której grafika zawiera w sobie znaczniki wyzwalające odtwarzanie się dźwięku w aplikacji.
Wow ok, nie pomyslalem zeby sprawdzic czy nie ma tego linku gdzies indziej w necie, dzieki wielkieBurak pisze: ↑19 lut 2025, 16:21Chyba to: (ksiaze700 - o3 czerwone)
https://www.youtube.com/watch?v=HurRZgKvx6E
Link z posta znalazłem na stronie z tekstem https://lyrics.jspinyin.net/lyrics-ksiaze-o3-czerwone/
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
no zajebisty i przy okazji doszlo do jakiegos kompletnego ewenementu, ze ukryty bonus track wrzucony po czasie bez klipu stal sie zdecydowanie najpopularniejszym numerem z calego albumu, a nie wiem czy nie nawet najpopularniejszym ich numerem ever, przynajmniej na spotify - 82 mln odtworzenPrez pisze: ↑19 lut 2025, 16:23bardzo fajna akcja to była i zajebisty numermoody pisze: ↑15 lut 2025, 15:46 to byl ukryty bonus track, ktorego istnienie wyszlo na jaw dlugo po premierze