Westside Gunn - 12 (2025)
Re: Westside Gunn - 12 (TBA)
Napisał Jan w tym pierwszym poście wiec wypadało by w ostatni piątek jak chce sie wywiązać z tego. Oby bo czekam jak teraz na nic innego.
Re: Westside Gunn - 12 (14/02/2025)
Fajnie że ponownie mniej gości
Niemniej, jak westa lubię, to chyba solo Cooksa u grizeldy się nie doczekam, a na tym etapie już tylko na to czekałbym z wypiekami na mordzie
Niemniej, jak westa lubię, to chyba solo Cooksa u grizeldy się nie doczekam, a na tym etapie już tylko na to czekałbym z wypiekami na mordzie
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
-
bobermann3000
ktoś w końcu wyjaśni o chuj chodzi z stove jesusem, muszą go tu podpisać jako michelle records zeby byl na feacie bo podpisał jakiś cyrograf chujowy z chujową wytwórnią? mam nadzieje ze bedzie na nowym the clipsie
podejrzewam ze jest tak jak napisal instinkt - chujowy kontrakt z chujowa wytwornia (babygrande) na jakichs zjebanych zasadach, podpisany liczac na szybki hajs
push i pharrell potwierdzili, wiec na razie nie ma powodow zeby w to nie wierzyc
Klasyczny Gunn bez kombinowania z trapami, oby całość w tym klimacie i będzie zajebiście
-
34beatajuice
- Zbanowany
Gunn od 2021 nagrywa po jednym fajnym tracku na cały projekt, już szkoda czasu
Peace "Fly" God, Pt. 2Michelle World
Boswell (feat. Estee Nack & Stove God Cooks)
Adam Page (feat. Stove God Cooks)
Veert (feat. Estee Nack & Stove God Cooks)
055 (feat. Stove God Cooks)
Health Science (feat. Brother Tom Sos)
Gumbo Yaya (feat. Brother Tom Sos)
East Miami (feat. Estee Nack)
Bury Me With a Stove (feat. Estee Nack)
Outlander
Dump World (feat. Stove God Cooks & Elijah Hook)
-
bobermann3000
bury me with a stove bez stove goda xd
Re: Westside Gunn - 12 (2025)
stabilnie, chociaż może niektóre z tych bitów trochę zbyt monotonne biorąc pod uwagę że numery mają po prawie 5 minut nie licząc skitów
po pierwszym odsłuchu Adam Page, Bury Me With a Stove i Outlander najbardziej mi siadły
i jeszcze Dump World, nie jestem w stanie sobie przypomnieć czy kiedykolwiek wcześniej się pojawił numer w takim klimacie u niego ale wydaje mi się że nie i ogólnie te trzy ostatnie numery na albumie stanowią dość ciekawe combo
po pierwszym odsłuchu Adam Page, Bury Me With a Stove i Outlander najbardziej mi siadły
i jeszcze Dump World, nie jestem w stanie sobie przypomnieć czy kiedykolwiek wcześniej się pojawił numer w takim klimacie u niego ale wydaje mi się że nie i ogólnie te trzy ostatnie numery na albumie stanowią dość ciekawe combo
Dodano po 39 minutach 1 sekundzie:
nie porwalo, wierze ze ma drugie hwh8b w sobie ale to jeszcze nie teraz
Szału nie ma. Początek najlepszy, potem lekko usypia. Tak po Health Science myślałem żeby skipować po jednej zwrotce
Podtrzymuję, że WSG popracował nad flow i napierdala ostro w takim np. Boswell czy Adam Page. Generalnie te szybsze, agresywniejsze kawałki lepiej siadły. Jednak ta dirty griselda > drumlessowa griselda.
Dobrze, że Stove przynajmniej na gościnkach może rapować.
Estee i Tom Sos ani mnie grzeją ani ziębią
Nie przeszkadzają, ale wolałbym usłyszeć na tych ficzuringach kogoś innego.
Jak zwykle do skipinięcia najdłuższy kawałek na płycie, Veert do zaśnięcia najbardziej.
Dobrze, że Stove przynajmniej na gościnkach może rapować.
Estee i Tom Sos ani mnie grzeją ani ziębią
Jak zwykle do skipinięcia najdłuższy kawałek na płycie, Veert do zaśnięcia najbardziej.
Powyższa opinia +1 ode mnie, wymęczyłem się trochę.
- MikoBalagany
Nudy niestety. Album z generatora bez większych momentów.
Mysl przewodnia podczas słuchania tego to wkurwienie że dalej nie dostaliśmy nowej płyty SGC ehhh
Przyzwoita płyta w kategorii fillera, ale zapomni się o niej raczej prędko
Przyzwoita płyta w kategorii fillera, ale zapomni się o niej raczej prędko
Słabiutki ten album. Gdyby nie Stove to by tu nie było niczego ciekawego. Plus może z dwa wejścia Gunny dobre.

.jpg)