Kwiatek Haze - ODA (2024)
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
Re: Kwiatek Haze - TBA (2024) [Zapowiedź]
Hałastra props za pierwszą sztukę, później wychodzą ich braki techniczne i to, że tam jest cały czas to samo. To solo kwiatka pokazuje, że w jego przypadku, kombinowanie z brzemieniem dałoby lepszy efekt, bo no kto tego będzie słuchał ludzie?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Spoko płytka, kilka tłustych biciorów, choć wolałbym ich o wiele więcej, jeśli ktoś będzie szukał Hałastrowego klimatu z dużym kopem to po części go tutaj znajdzie, lecz w minimalnej ilości, mimo wszystko krążek należy do tych spokojniejszych i niektórych może nawet znużyć i wynudzić. Tak jak u Kosy u którego jakość albumów jest top tak tutaj nie ma się czego wstydzić, dobrze wymasterowane CD, szkoda, że tak nie brzmią wszystkie płytki trafiające do tłoczni. Na dodatku "Suplement" znajdują się 3 numery "Belle Epoque" gościnnie z Nostalgią to poezja dla uszu, świetny klimat i track tak samo jak "Szukam 2"
-
bobermann3000
kto jest kto
niesinglowe numery o wielke lepsze
niesinglowe numery o wielke lepsze
Re: Kwiatek Haze - ODA (2024)
Po singlach w zasadzie spisałem płytę na straty, a tu przyjemne zaskoczenie, bo single zdecydowanie najsłabsze, a całość wchodzi bardzo przyjemnie.
po singlach spodziewałem się gówna, a wyszła bardzo dobra, spójna płyta. Street view, Starsi panowie, Z. moje top3, ale Fasady szklane, Filmy dla dorosłych, Powaqqatsi to też zajebiste numery. Na pewno zapętlę to jeszcze na jakiś czas, zdecydowanie najciekawsza z ostatnich premier
No macie racje pany, ta plyta nie jest tak slaba jak single, rydwany ognia moj faworyt, tektonika, noah i kto dali fajne featy
mundialopsychoza
Belle Epoque dośluzione z tego suplementu - w ogóle jak się trzyma konceptu to fajnie pisze, ten lovesong z albumu też bdb, ale niestety częściej jest nijaki, bity też mu chyba nie służą, na spokojniejszch brzmi lepiej i dosadniej niż na trapach
- CeHaTeHaCe
a mi Jazz Jamboree na pętli leciał, choć najchętniej bym go posłuchał na przymulonych spitchowanych nisko nowych arkanach
nic na siłę