Tede
Re: Tede
Tak sobie myśle, że Tede to jak polski rząd. Silny wobec słabych. Słaby wobec silnych. Peji się obsrał, z Pezetem się pogodził, a nad resztą ma dominację genetyczną - Onar, Kaczor, Nowator, Suja, WSZ, Numer Raz
Ta dupa Tede, to też widzę niezła wariatka. Co on tam w body siedzi? Tam przewinąłem i jakiś tekst padł, że na zawodach twerkingu poznali się Szczecinie jeśli mnie słuch nie mylił.
Przychodzi Jaca ze swoja wybranką do rodzinki na obiad.
- A Ty Marzena(nie pamiętam jej imienia) co tam w życiu robisz?
- A ja macham dupą proszę pani. xD
Ta dupa Tede, to też widzę niezła wariatka. Co on tam w body siedzi? Tam przewinąłem i jakiś tekst padł, że na zawodach twerkingu poznali się Szczecinie jeśli mnie słuch nie mylił.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
myron pisze: ↑24 sty 2025, 17:21 Tak sobie myśle, że Tede to jak polski rząd. Silny wobec słabych. Słaby wobec silnych. Peji się obsrał, z Pezetem się pogodził, a nad resztą ma dominację genetyczną - Onar, Kaczor, Nowator, Suja, WSZ, Numer Raz
serio to bylby dla Cb problem powiedziec mamie, ze Twoja dziewczyna trenuje twerking? XD
- Oportunistycznyebaka
Skoro już wrzucamy tam Numera, to trzeba dorzucić do puli Hemp Gru.
Dzisiaj czytałem na glamrapie, że z Wilkem podali sobie ręce jakiś czas temu. Jeśli nie kłamią.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Nasz piłkarzyna Kiwior to samo, jeszcze w chuj starsza od niegomyron pisze: ↑24 sty 2025, 17:21 Tak sobie myśle, że Tede to jak polski rząd. Silny wobec słabych. Słaby wobec silnych. Peji się obsrał, z Pezetem się pogodził, a nad resztą ma dominację genetyczną - Onar, Kaczor, Nowator, Suja, WSZ, Numer Raz
A co do dissu to Tede po prostu strzał do pustej bramki. Fajne te wersy o przeklinaniu
- fvntvsycool
jacek nawet się nie musiał schylać do szmaty żeby wytrzec podłogę tym bałwanem
ps. gdyby tu nie chodziło o tdfa to bym był w szoku, że ten diss w ogóle doczekał się odpowiedzi
ps. gdyby tu nie chodziło o tdfa to bym był w szoku, że ten diss w ogóle doczekał się odpowiedzi
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:51 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
So take a step back.
- marmolad_k2
Ale jaki wpierdol? Prawie wszystkie zarzuty typu niespełniony raper, wybijanie się na patologii czy bicie dziewczyny (tu akurat ta jej akcja z wyzywaniem ofiary przemocy domowej) pasują też do niej.
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:51 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 2 razy.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
So take a step back.
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
- FruitOffTheWall
oj jacus sie wkurwi na winiego ze jego caly plan powiedział
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- gods bidness
Chłopaczyno, jaką ty masz cenę?
Weź się wynoś, idź na piwo z Mentzenem.
Weź się wynoś, idź na piwo z Mentzenem.
- gods bidness
Dziś tede ma ból dupy, bo Liroy o nim żarty mówił na roaście Stanowskiego. Szkoda, że Liroy nie był taki cwany jak się mijaliśmy - stwierdził groźny Jacek. Tak, Jacku, wszyscy się ciebie boją, taki jesteś uliczny harpagan.
Tede ma widocznie wielki respekt do klasyki, kiedyś podobno był punkiem, słuchał metalu a nawet na koncertach gubił buty na pogo. Tam się zresztą poznał z Liroyem, który mu przysadzil kopa w dupe ale nie bolało. Także jak słyszę gdzies, że tede to teraz robi taaki szajs z kurtem, to sobie myślę że ktoś mi probuje zwykle banialuki wciskać
- FruitOffTheWall
jest to na samym poczatku, naprawde z minute max potrwa słuchanie pozdrawiam
rip zioloziolo