Travis Scott - TBA (TBA)
Re: Travis Scott - TBA (TBA)
odrzut z odrzutów
Ostatnie 7 lat nie sprawdzałem nic od niego oprócz jackboys i my eyes bo sie nie dało tego nie zasłyszeć. Utwierdziłem się, że dobrze, przecież to jest bezjajeczne i beznadziejne, po chuj to
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Jak z generatora kawałków Travisa Scotta.
My Eyes jeden z najlepszych kawałków Travisa
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
mid ale jak cały album ma brzmieć jak ten singiel to nie wróżę mu komercyjnego sukcesu i nagraody grammy
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
- przedszkolanek
chujnia mocna na wokalach, bit spoko, dałoby się na nim zrobić coś ciekawego myślę
Kariera tego typa skończyła się jak on sam skończył kopiować 1:1 Kanye. A nawet w tym teledysku momentami musi
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
-
winyllover
Tu wszystko zgadza się od początku, nie wiem co wam tu nie pasuje? zostawię tylko

- przedszkolanek
ok, zoomer
To ciekawe bo już od Owl Pharaoh są zarzuty o kopiowanie Kanye.
w sumie to już się przyzwyczaiłem że między albumami puszcza jakiś szajs
póki albumy mniej lub bardziej dają radę to nie ma większego problemu
a co by nie mówić póki co dają
póki albumy mniej lub bardziej dają radę to nie ma większego problemu
W którym miejscu konkretnie to kopiowanie od Kanye?
Travis od początku był jednym z najbardziej kreatywnych i samodzielnych freshmanów, rapowo może nie bardzo, ale producencko na pewno, robił dużo swoich rzeczy, wypracował swoją stylistykę i widzę co najwyżej jakieś podobieństwa, ale na pewno nie kopie.
Travis od początku był jednym z najbardziej kreatywnych i samodzielnych freshmanów, rapowo może nie bardzo, ale producencko na pewno, robił dużo swoich rzeczy, wypracował swoją stylistykę i widzę co najwyżej jakieś podobieństwa, ale na pewno nie kopie.
Chyba w tym momencie gdy masz ustawioną playlistę na shuffle, wchodzi jakiś numer i mówisz sobie "a co to za numer Kanye? aha, to jednak Travis, no tak". Mi 4x4 bardzo się podoba, a najbardziej bit.
Tak się składa że jeśli już miałem taką sytuację, to prędzej u Kanye myśląc że słyszę Future, a okazało się że nowy pokemon którego wynalazł
No ale czekam dalej na konkretne przykłady jak ktoś chce się pokłócić.
przecież to nie jest nawet jakiś hot take bo połowa Utopii to dosłownie rework Yeezusa albo odrzuty Kanye
Thank God, Modern Jam (dosłownie OG beat z I Am A God), God's Country, Telekinesis to numery które Kanye mu oddał na album
Circus Maximus to kopia Black Skinhead, a Looove też mocno przypomina Yeezusowy vibe i nie jest to przypadek bo bit powstał w tamtym okresie
to że wspólpracuje z osobami typu Mike Dean czy Justin Vernon które się mocno kojarzą z albumami Kanye też ma impakt na takie postrzeganie
inna sprawa że Travis miał swój udział w powstawaniu tego soundu wtedy więc trochę ciężko się nawet przypierdalać
Thank God, Modern Jam (dosłownie OG beat z I Am A God), God's Country, Telekinesis to numery które Kanye mu oddał na album
Circus Maximus to kopia Black Skinhead, a Looove też mocno przypomina Yeezusowy vibe i nie jest to przypadek bo bit powstał w tamtym okresie
to że wspólpracuje z osobami typu Mike Dean czy Justin Vernon które się mocno kojarzą z albumami Kanye też ma impakt na takie postrzeganie
inna sprawa że Travis miał swój udział w powstawaniu tego soundu wtedy więc trochę ciężko się nawet przypierdalać
Dokładnie, nie ma w tym nic odkrywczego, że mocno bazuje na twórczości Kanye.
Tak jak pisałem. Już jak wychodzily Upper Echelon czy Quintana to ludzie w necie pisali, że to kopia Kanye.
Tak jak pisałem. Już jak wychodzily Upper Echelon czy Quintana to ludzie w necie pisali, że to kopia Kanye.