[serial] Ted Lasso (2020 - 2023)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Ted Lasso (2020 - 2023)
@Bisclavret to było pytanie retoryczne?
-
Bisclavret
Nie chcę sobie spoilerować, a słyszałem ciekawe opinie - Wasza ocena szczerze mi chuja powie, więc czy mógłby ktoś porównać do jakiegoś innego serialu lub filmu?
to kurwa forum rap, nie wizaż
@SiNi z tego co zauważyłem jest forumowym serialo/filmoholikiem więc niech Ci podpowie. Korzystałem kiedyś z jego listy.
To taki serial po którym Ci dobrze na serduszku. Odcinki nie są długie, więc wciągniesz nosem. Zazdroszczę Ci, że nie widziałeś go jeszcze.
e: widzę spóźniłem się xD
To taki serial po którym Ci dobrze na serduszku. Odcinki nie są długie, więc wciągniesz nosem. Zazdroszczę Ci, że nie widziałeś go jeszcze.
e: widzę spóźniłem się xD
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Serial wybitny, lekki. kipiący optymizmem oraz pozytywną energią z otoczką humoru. czasami naiwnego, a mimo takiej klamry ukazujący trudne oraz ważne życiowe tematy i to wszystko przeplatane jest z wątkiem sportowym od kuchni, zdobył trochę nagród, tak naprawdę pozycja obowiązkowa dla każdego kinomana, a jeśli chodzi o coś podobnego to celowałbym w genialny "Modern Family" (kocham) ewentualnie "Derry Girls" lub "Terapia bez Trzymanki" i " Fleabag" Co do 4 sezonu, również podzielam zdanie, iż wskrzeszanie jest totalnie zbędne, wycisnęli z tej produkcji co mogli i nie ma sensu ciągnąc tego dalej.
Platforma Apple TV+ ogłosiła dzisiaj, że serial "Ted Lasso" powróci z czwartym sezonem.
po co to sie nogi noco, seriale sie robi dla kapuchy
będzie w nim trenował reprezentację anglii czy przejdzie do bayernu jak michał chojnicki
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Lepiej.
Jak się okazuje, będzie trenował
żeńską drużynę AFC Richmond XD
- IllEisenheim
Nie. Potwierdzone.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Wyszedł zwiastun