Young Igi
- FruitOffTheWall
Re: Young Igi
niedoceniana zwrota rapera igi jak mu sie chciało jeszcze, teraz wydaje jak dla mnie guwienko ale tutaj wszyscy dobrze polecieli
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
georgefloyd
Pamiętam jak Młody Igi rozpierdalał flowo polski rap. Piosenki przed i w okolicach trappist były prawdziwym game changerem. Nie słyszałem nigdy wcześniej takiego czegoś. Nie wiedziałem, że tak można nawijać. Była taka piosenka gdzie był on Travis i young thug. Flowowo w ogóle nie odstawał. Dzisiaj nie wiem czy to on taki regres zaliczył czy polski rap tak poszedł do przodu, że nie robi na mnie żadnego wrażenia.
- przedszkolanek
to on jeszcze coś wydaje? zniknął mi z radaru zupełnie i myślałem, że pierdoli hiphop i żyje już życiem rentiera
Dodano po 13 minutach 4 sekundach:
Dodano po 13 minutach 4 sekundach:
on spoko leżał na w miarę minimalistycznych bitach, w momencie kiedy w sezonie 2019/20 zaczęła się moda na mocniej doaranżowane bity, to zaczął mieć pod górkę, na tym bicie wokal kizownika leży lepiej - tak bym to wytłumaczył, young igi polskie dziecko metroboominageorgefloyd pisze: ↑21 sie 2025, 18:21 Pamiętam jak Młody Igi rozpierdalał flowo polski rap. Piosenki przed i w okolicach trappist były prawdziwym game changerem. Nie słyszałem nigdy wcześniej takiego czegoś. Nie wiedziałem, że tak można nawijać. Była taka piosenka gdzie był on Travis i young thug. Flowowo w ogóle nie odstawał. Dzisiaj nie wiem czy to on taki regres zaliczył czy polski rap tak poszedł do przodu, że nie robi na mnie żadnego wrażenia.
- przedszkolanek
tak, mówię o początku jego kariery
- marco_pantani
Hejka ma ktoś może nutkę "Inwestuję" od Young Igiego, na soundcloudzie jest tylko jakaś przyspieszona wersja