Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Re: Sentino

Post autor: FruitOffTheWall »

nk wstawi ten legendarny post z wydatkami sentino jak gośc wyliczał co, gdzie, ile wydaxD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

To wygląda jak "flex" tego całego Fergusona jak dostał zaliczkę od 100 procent, tylko tutaj o zero więcej. Ale efekt finalny może być podobny.
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

moody pisze: 14 sty 2025, 18:25 zwroccie uwage na tytul przelewu. ciekawe czy to tylko transza, czy calosc, wtedy delikatnie by sie to rozjezdzalo z tym milionem euro. tak czy siak wychodzi, ze sprzedaz calego katalogu wystarczy mu na kilka/kilkanascie miesiecy zycia
nie spotkałem się nigdy z umową na sprzedaż praw autorskich do czegokolwiek, który byłby realizowany w transzach. W transzach to się rozlicza umowy w których się coś produkuje nie wiem stolarkę do domu i liczysz 50% przedpłaty, 40% przed montażem i 10% po odbiorze. Druga sprawa, że po tylu latach farmazonów tego gamonia ktoś jeszcze bierze na serio to co on gada to wstyd.
moody

Post autor: moody »

czy ja wiem, w dzisiejszych czasach wszystko mozesz kupic na raty, lacznie z ludzmi

jesli rzeczywiscie gadal o 4,5 mln zl za katalog, a w rzeczywistosci dostal 450 tysiecy, to odklejka mocna nawet jak na sebka
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

No a tuman pisał że dał 2,7 mln za katalog xD

Za każdym razem inna kwota

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Przecież Sentino mówi prawdę w temacie pieniędzy jedynie jak się przez przypadek pomyli. Coś jak zepsuty zegar też w pewnym momencie dnia wskazuje prawidłową godzinę xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

może to jest tylko część kwoty, która przypadła sentino - pewnemu siebie raperowi z królewskim ego, a reszta wpadła na konto sebastiana - fajnego chłopaka do rany przyłóż, z którym super się gada oraz alvareza - nieobliczalnego człowieka gotowego na wszystko, który kłamie, oszukuje i jest nawet zdolny do przemocy

i w sumie czy on musiał sprzedawać od razu cały katalog, może to tylko np. polska część i niemiecką też już zdołał opierdolić kiedy indziej
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

jak to działa? jak sento sprzedaje swój katalog to już centa nie zobaczy z generowanych dochodów przez te jego poprzednie albumy? czy może dalej mu będzie mu coś skapywać tylko mniej?

Dodano po 1 dniu 2 godzinach 42 minutach 23 sekundach:
sentino świętuje w paryskich butikach sprzedaż katalogu, ciekawe jak szybko rozpuście te 100 tysiące euro
Awatar użytkownika
blase

Post autor: blase »

Jeśli przeniósł 100% swoich praw to nic już nie dostanie. Szczegóły zależą od kontraktu
Serio to trueman kupił? Skąd takie info
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

To prawda , że ten cały trueman to banan, syn jakiegoś kuwejtczyka, co w latach 80 był królem arabesek i pół Vicotrii w Warszawie było jego ?
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Z tego co widzę, to tylko pierwszy live udany. Drugi w kiblu, a trzeci teraz zacina, bo jakiś chujowy internet. Pozostaje czekać na jakąś kompilację.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

nie zacina tylko oglądasz na telefonie Oppo
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Ema pisze: 18 sty 2025, 4:19 kuwejtczyka, co w latach 80 był królem arabesek
Co to znaczy "król arabesek"?
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Arabeski to się mówiło na panie usługujące bogatym ciapakom jeżdżącym se do prl na wczasy
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
edenmar

Post autor: edenmar »

Ema pisze: 18 sty 2025, 4:19 To prawda , że ten cały trueman to banan, syn jakiegoś kuwejtczyka, co w latach 80 był królem arabesek i pół Vicotrii w Warszawie było jego ?
Gość się nazywa Roman Poghosyan, jest z pochodzenia Ormianinem, wszystkie swoje działalności rejestruje w jakiejś dziurze pod Piotrkowem Trybunalskim. Można sobie sprawdzić, czy to dom godny milionera, bo zakładam, że to rodziców. Zresztą pod tym samym adresem Sevak Poghosyan ma zarejestrowaną działalność z takimi PKD, więc to "bogactwo" to najprędzej z handlu podróbami na Dziesięciolecia.
47.89.Z - Sprzedaż detaliczna pozostałych wyrobów prowadzona na straganach i targowiskach
14.31.Z - Produkcja wyrobów pończoszniczych
46.41.Z - Sprzedaż hurtowa wyrobów tekstylnych
47.51.Z - Sprzedaż detaliczna wyrobów tekstylnych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
47.82.Z - Sprzedaż detaliczna wyrobów tekstylnych, odzieży i obuwia prowadzona na straganach i targowiskach
bombastyczny

Post autor: bombastyczny »

Czyli syn "brudasa ze stadionu". cytując gocławskiego wieszcza
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

edenmar pisze: 20 sty 2025, 6:57
Ema pisze: 18 sty 2025, 4:19 To prawda , że ten cały trueman to banan, syn jakiegoś kuwejtczyka, co w latach 80 był królem arabesek i pół Vicotrii w Warszawie było jego ?
Gość się nazywa Roman Poghosyan, jest z pochodzenia Ormianinem, wszystkie swoje działalności rejestruje w jakiejś dziurze pod Piotrkowem Trybunalskim. Można sobie sprawdzić, czy to dom godny milionera, bo zakładam, że to rodziców. Zresztą pod tym samym adresem Sevak Poghosyan ma zarejestrowaną działalność z takimi PKD, więc to "bogactwo" to najprędzej z handlu podróbami na Dziesięciolecia.
47.89.Z - Sprzedaż detaliczna pozostałych wyrobów prowadzona na straganach i targowiskach
14.31.Z - Produkcja wyrobów pończoszniczych
46.41.Z - Sprzedaż hurtowa wyrobów tekstylnych
47.51.Z - Sprzedaż detaliczna wyrobów tekstylnych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
47.82.Z - Sprzedaż detaliczna wyrobów tekstylnych, odzieży i obuwia prowadzona na straganach i targowiskach
Czyli fałszywy alarm z tym bonzem kuwejskim .

www.bnp.global - o chuju złoty, idą ostro !
Od 14 roku życia działam aktywnie w internecie tworząc różne biznesy.

2016 - W wieku 14 lat rozpocząłem działalność w internecie. Oprócz bycia twórcą na YT zacząłem próbować w biznesie.
2021 - W wieku 19 lat zarobiłem pierwszy milion złotych.
2022 - W wieku 20 lat zamieszkałem na Złotej 44 jako najmłodsza osoba w budynku.
2023 - W wieku 21 lat dobiłem pierwszy milion dolarów, a moje firmy razem z afiliacjami generowały miesięcznie od 250 do 400 tysięcy złotych.
2024 - W wieku 22 lat zakupiłem katalog Sentino za 2,7 miliona złotych.
2025 - W wieku 23 lat otworzę największą community dla młodych hustlerów w Polsce.
Myślałem, że on jest dobrze po 30tce a to małolacik
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

kto się zapisuje do community dla młodych hustlerów?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ