[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
- TruthTeller
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Że całe złote trio z G2 się posrało w półfinale to jest aż niewiarygodne. Snax też tragiczne calle miał, cały czas się zastanawiałem co oni grają, ile razy NiKo został przeskanowany na nuke zmierzając do secreta to aż niewiarygodne. Grają jakąs taktyke 2 razy, nie wyszła, biorą timeout, grają ją ponownie xD Aimowo łapa latała i nie wiem, wszyscy zachlali pały po wygranej z Heroic czy o co chodzi 
Aimowo ta trójka zagrała chujnie, ale polecam zobaczyć co odkurwiał malbs na lurku na Nuke to jest niewiarygodne XDDDDDD Na pistolach po terro to już całkiem strollowal wypierdalając się z paką, która spadła pod gniazdo
Calle Janusza były chujowe, ale ciężko prowadzić grę jak twoich 3 najlepszych zawodników dostało udar i nie potrafi zabić prostych fragów
Calle Janusza były chujowe, ale ciężko prowadzić grę jak twoich 3 najlepszych zawodników dostało udar i nie potrafi zabić prostych fragów
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
no to zarobili na drwala w zestawie
- TruthTeller
polski cs
co za przygłupy pierdolone

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
mega zajebiście to wygląda, pamiętam że kilka lat temu były można powiedzieć alpha testy tego wspierane nawet przez faceita
dzis o 19, najlepsza druzyna 2024 zagra mecz bo3, w powaznym turnieju, z BABAMI
jak myslicie, czy Imperial Fe zdobeda przynajmniej jedna runde?
jak myslicie, czy Imperial Fe zdobeda przynajmniej jedna runde?
A to ciekawe jakie kursy są. Jak wygrają jakieś pistolety to może urwą max 5 rund. Takie 13:2 13:3 obstawiam
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
-
tacocabana
zagraly duzo lepiej niz sie chyba kazdy spodziewal, a igl tych babek miala pare mocnych calli, chyba niespodzianka mimo wszystko
j6k
Jak dla mnie, to chłopaki bawiły się z nimi. Dzięki temu przybędzie trochę nowych zawodniczek.
Rozbawiło mnie jak na Ancient któraś z bab już nie pamiętam która wygrała clutcha w pistolach po CT na JL'a
i kat jak wykurwiła bombę wonderfulowi w wygranym clutchu 1vs2.
Aa i twenty3 dobra dupeczka
Rozbawiło mnie jak na Ancient któraś z bab już nie pamiętam która wygrała clutcha w pistolach po CT na JL'a
Aa i twenty3 dobra dupeczka
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Siuhy na ławce w Mouz
no to chłop praktycznie ma w pizdę pół roku
i ten brollan na iglu? 
Tak i mają brać Spinxa
Ale to będzie potężny upadek na ryj w Mouz
Ale to będzie potężny upadek na ryj w Mouz
moze Falcons po nieudanym (strzelam ze tak bedzie) eksperymencie z trojka z Heroic, zostawia Tesesa i Kamil tam pojdzie z monesym
imo to bylby dobry team
imo to bylby dobry team
nie no jaki monesy w falcons małolat
Prędzej G2 wyjebie Snaxa i wejdzie siuhy za niego, tak to widzę
też tak myślę, że najprędzej siuhy do g2
Furia prawie wjebała mapę na baby

dobrze te baby grały wielki props dla nich